ooo proszę życiowy nieudacznik, który zjebał swoje życie próbuje zwalić winę na mitycznych żydów, których w życiu nie widział.... aa przepraszam zapomniałem! przecież jest ich pełno: w sejmie, mediach, bankach, w warzywniaku, w nocy w zaułku, w łóżku twojej matki....\
macie wybitnie nasrane ... siedzicie w domu i zarzucacie takie filmiki... to żenada i bieda, wasze życie jest smutne i ponure
nie nie jestem żydem, uważam że to upierdliwa nacja, że nie mają racji w bardzo wielu kwestiach, że świat jest niesprawiedliwi w sprawie palestyny ...... ale te wasze teorie spiskowe kwalifikują was na badania psychiatryczne
Tyle trafnych cytatów znanych i wielkich ludzi, ale i tak znajdzie się jakiś matoł, który wyjedzie z popularnym ostatnio zwrotem "teoria spiskowa" i będzie starał się jak najbardziej podważyć i zakłamać prawdę. Wszyscy, którzy jednak starają się znaleźć mądrość w historycznych dziejach, tak by nie powtarzać starych błędów to dla niego "nieudacznicy życiowi", którzy mają "wybitnie nasrane". Kwintesencja lewactwa. Na pohybel takim jak ty.
.....Wszyscy, którzy jednak starają się znaleźć mądrość w historycznych dziejach, tak by nie powtarzać starych błędów ......
oczywiście każdy który nie pała najwyższą nienawiścią do żydów i gejów to lewak, nieważne jakie ma poglądy na gospodarkę o swobody obywatelskie. A socjalista o skrajnie interwencjonistycznych poglądach na gospodarkę który nienawidzi żydów to prawicowiec pełną piersią tak ?
jakby poszukać to można by znaleźć tyle samo wypowiedzi równie "znanych" ludzi (jak to sprytnie określiłeś) tyle, że pozytywnych dla żydów. Ja nie wiem gdzie jest prawda, ale ty widzę że wiesz bardzo dobrze.
Tyle że dla ciebie jak ktoś nie wiem jak kompetentny powie coś dobrego o żydach - to dla ciebie będzie to z całą pewnością żydowski agent. Złożyłeś sobie w tej pustej głowie jakiś tam obraz świata i jeśli ktoś powie coś zgodnego z tym obrazem jest to autorytet, a jeśli ktoś powie coś niezgodnego jest żydowskim agentem, żydem, lewakiem etc.
Reprezentujesz tok myślenia (a właściwie masz jakąś dysfunkcje) podobny jak ci którzy są pewni że pod Smoleńskiem był zamach - jakieś mało istotne nieścisłości czy niedomówienia są podnoszone do rangi dowodów o najwyższej wartości, ale każdy twardy dowód który przeczy ich wersji to dowód sfabrykowany... w myśl zasady "jeśli dowody przeczą nam, tym gorzej dla dowodów"
Ja nie mówię, że żydzi to zło / dobro /zaraza/ zbawienie dla świata , to naród jak każdy inny mający swoje przywary. Wiele rzeczy mnie denerwuje w tej nacji - jak w każdej poza naszą.
P.s.
Henry Ford to było gość ... i coś tam sobie myślał o żydach... ale wy jesteście zjebami którzy spędzając życie w domu zastanawiają się kto jest temu winny - bo przecież napewno nie wy...
A gdzie ja piszę o ...................................... których znaczy mniej niż robak. No chyba, że jednak jesteś żydem, wtedy zgodnie z talmudem, możesz kłamać goja takiego jak ja bez oporów i wyrzutów sumienia.
dobra dobra.... ale co tobie żydzi zrobili ?