400 zł? Co ty pierdolisz Andrzej - od stycznia 2022 składka ZUS wyniesie 1700 zł np. dla typa jak ja (jednoosobowa działalność gospodarcza). Chory system legalnej kradzieży pieniędzy obywateli przez kolejne kurwiska dochodzące do władzy - od 1989 roku tak to wygląda.
Lepiej zapłacić raz na 10 lat 4000 zł niż co miesiąc płacić 400 zł na NFZ
To cię wyjdzie też 4 tyś.
co ty pierdolisz, ubezpieczenie ~50zł miesięcznie
opłaca się brać szczególnie jak masz skłonność do odpierdalania różnych rzeczy po pijaku
z resztą w cenie ubezpieczenia jest sam fakt, że czujesz się bezpiecznie finansowo podczas wypadku, a komfort psychiczny jest najważniejszy
400 zł? Co ty pierdolisz Andrzej - od stycznia 2022 składka ZUS wyniesie 1700 zł np. dla typa jak ja (jednoosobowa działalność gospodarcza). Chory system legalnej kradzieży pieniędzy obywateli przez kolejne kurwiska dochodzące do władzy - od 1989 roku tak to wygląda.
Dla przeciętnego miesięcznego wynagrodzenia na poziomie 4242,38, składka zdrowotna wynosi 381,81zł. Oczywiście wszystko zależy od sposobu rozliczania itd.
400 zł? Co ty pie**olisz Andrzej - od stycznia 2022 składka ZUS wyniesie 1700 zł np. dla typa jak ja (jednoosobowa działalność gospodarcza). Chory system legalnej kradzieży pieniędzy obywateli przez kolejne k***iska dochodzące do władzy - od 1989 roku tak to wygląda.