Szkoda tylko, że jakąkolwiek reakcje widać w ostatnich chwilach przed uderzeniem... takiej kurwie zabrać prawo jazdy to za mało. Chociaż przyjemnie się ogląda, w końcu to białoruś, więc chuj z nimiparę razy wjechał w tył auta, ale w większości to wymuszenia więc jak najbardziej jestem za. Mnie osobiście takie zajeżdżanie nieziemsko wkurwia. Być może koleś ma też taki ładunek, że nie jest w stanie zatrzymać auta na 10metrach...
Szkoda tylko, że jakąkolwiek reakcje widać w ostatnich chwilach przed uderzeniem... takiej kurwie zabrać prawo jazdy to za mało. Chociaż przyjemnie się ogląda, w końcu to białoruś, więc chuj z nimi
chyba takiej kurwie jak ty, lepiej zajechac niż włączyć myślenie co? Ale co to nie ty... Ty zdawałes prawko na wsi wiec Cie przepisy omijają..
Tak jak napisało kilku poprzedników, autobus to nie furgonetka - przewozi ludzi! Nie warto ryzykować zdrowia pasażerów w imię jakiegoś niedojeba.
Pogląd na sytuację autobusie co się dzieje w takiej sytuacji:
facebook.com/photo.php?v=10200634920618961&set=vb.541951605857603&...
chociaż gdzieś w sieci widziałem lepszy, ale nie mogłem go odnaleźć
Lepiej zahamować niż tracić czas i nie mieć auta? Ale co ja tam wiem, ze wsi jestem Szkoda, że tacy "miastowi", trzy literowi, najczęściej rozbijają się na "wsi".
Wiadomo, w końcu moja wina, że puszczam pieszych na pasach w centurm miasta. Zastanawia mnie tylko zawsze... dlaczego za mną lub na sąsiednim pasie słyszę czasem pisk opon aut na blachach GPU/GKS/GLE/GWE... a praktycznie nigdy GA/GDJak trafią na takich jak ty to jest wypadek, co widąc na filmie. Lepsza nauczka w postaci stłuczki niż pozwolenie na wymuszanie bez końca
Wiadomo, w końcu moja wina, że puszczam pieszych na pasach w centurm miasta. Zastanawia mnie tylko zawsze... dlaczego za mną lub na sąsiednim pasie słyszę czasem pisk opon aut na blachach GPU/GKS/GLE/GWE... a praktycznie nigdy GA/GD