Wysłany:
2013-06-06, 2:30
, ID:
2202933
12
Zgłoś
Co wy gadacie? Turcy zabili 2 mln chrześcijan - Ormian, z powodu właśnie ich religii, ich islam ma formę bardziej otwartą, bo chcą wejść do UE, ale prawda jest taka, że jest to maska, wcześniej czy później będą się tylko radykalizować. Zresztą o czym my mówimy? Mówimy o tym, że oprócz już islamu, istnieje jeszcze pojęcie ZALEWANIA kraju, tak jak Turcy zalali Niemcy, które nie umieją oszacować ilu ich już jest. Obecnie mówi się, że jest ich więcej niż Czechów...W Czechach! Rozumiecie kłopot czy dalej nie? Oni przyjadą, spłodzą 10 dzieci, podczas gdy wy będziecie kombinować nad jednym. Nie mogli nas zbrojnie pokonać, robią to poprzez kobiety, niestety także i nasze. Nie mam nic do nich, ale niech żyją kurwa w swoim kraju. Turcja taka fajna? To niech tam kurwa żyją. Islam jest super? To niech kurwa żyją w krajach islamskich. Mam dosyć pierdolenia o historii i interpretacji sur w koranie. Europa jest miejscem rozwoju białego człowieka, mniejszości zaakceptuje, ale jak ktoś chce przyjechać, musi:
A) Zdać test językowy i historyczny
B) Posiadać kapitał wystarczający do samodzielnego życia
C) Przejść sprawdzenie pod kątem powiązań z terrorystami
D) Wymyślę na kiblu
Rok temu byłem w Belgii [A w zasadzie w Brukseli, kto był, rozumie czemu piszę w ten sposób] i no przeraziłem się. 11 godzina, środa, ulica pełna muzułmanów, murzynów, hindusów, białych ludzi nie ma, są w pracy. Czy tak ma wyglądać Europa? Mamy kurwa zniknąć? Pierdoli mnie czy Turek akurat przypadkiem będzie laicki jak wyprze mnie i moją rasę. Tak, wiem głupki, od razu myślicie "heil hitler skurwysynie", chuj wam w dupę, nie mam nic do innych ras, ale niech siedzą na swoich kontynentach.