Poniżające to jest robienie za minimalną krajową, a nie kręcenie śmieszkowych filmów.
niech mi ktoś wytłumaczy, dlaczego teraz laski są tak głupie, żeby dać się tak poniżać.
Kiedyś kobiety miały do siebie szacunek i faceci potrafili to docenić. Bzykali szmaty, a żenili się z szanującymi siebie. A teraz czym głupsza tym lepsza
niech mi ktoś wytłumaczy, dlaczego teraz laski są tak głupie, żeby dać się tak poniżać.
Kiedyś kobiety miały do siebie szacunek i faceci potrafili to docenić. Bzykali szmaty, a żenili się z szanującymi siebie. A teraz czym głupsza tym lepsza
Jak miałem 18 lat ( czyli 20 lat temu) to klepnięcie dziewczyny w tyłek uznawano za zaszczyt chamstwa i najczęściej kończyło się plaskaczem. Dzisiaj klepnięcie laski w dupę uznawane jest za pokazanie zainteresowania dziewczyną i że ma się chęć ją przelecieć.
Wolałbym robić za minimalną i mieć szacunek do siebie.
Misiek_KRK, czasy się zmieniły, ale to może wynika z tego że faceci już nie mają szacunku do kobiet...
Misiek_KRK, czasy się zmieniły, ale to może wynika z tego że faceci już nie mają szacunku do kobiet...