O której Ty masz w ogóle pojęcie... wyżej napisałeś jakie szajs jarasz, więc bądź łaskaw o naturalnej marihunie bzdur nie wypisywać.
Znów to samo. Napisałem wyraźnieCo za brednie... kurwa nie pierdol głupot. Można wypić i 1,5 litra wódki w jedną noc bez problemu... jak się normalnie je, popija napoje niegazowane, nie miesza alkoholi... zresztą przypadłości o których piszesz to zwykły kac, który naturalnie przechodzi. A śmierć od wypicia na hejnał to skrajne wypadki.
Pokaż mi człowieka, który pije raz na rok który wydoi naraz 0,7. Jeśli chodzi o całą dobę, to sądzę, że dałby radę. Ale chodzi mi tu o krótki przedział czasu.mówię tu o ludziach którzy nie piją zbyt często
Drogi Panie Jak wspomniałem, palę od 3 lat. Testowałem różne rzeczy. A jeśli nie wierzysz w te dane, poczytaj na internecie. Nie będę specjalnie dla Ciebie szukał wiarygodnego źródła. Wiem co mówię.A skąd te mądrości... rzucasz jakieś cyferki, a może powiedz skąd je wziąłeś, na haju widy jakieś miałeś?
Ah, więc wiesz kto i jakie mi palenie sprzedaje. Nieźle! To może jeszcze wiesz, ile dokładnie ostatnio kupiłem? Powiedz mi, bo sam zbytnio nie pamiętam. A same łodygi jeśli występują, można sobie chapnąć Dla dobrego smaku.Pierdolisz... THC zawarte głównie w kwiatach marihuany owszem, ale nie parszywe skuny i łodygi które Ci ktoś sprzedaje.
" nie obchodzi mnie przez jaki czas, jaką dawkę, przez kogo brane pomaga na głód. Wspomniałem tylko, że po zalegalizowaniu można tego używać jako lekarstwa ( po części .W medycynie wykorzystuje się syntetyczne THC (nie trzeba do tego hodować haszyszy ani marihuany), pod ścisłym dozorem lekarza, w odpowiednich dawkach, przez odpowiedni czas...
a tak poza tym to spójrz jak jest np. w Holandii ,co oni zabijają się ?nie! kradną? nie! chleją jak popadnie i co popadnie? nie !
1. Wszystko co napisałem, jest po moich własynch doświadczeniach. Palę od bodajże 3 lat. Więc przestań mi pierdolić, że nie wiem o czym mówię.
Widzę, że uważasz, iż skoro palę to gówno, nie mogę spożywać natury. Twoim zdaniem jeśli ktoś pije Sobieskiego, to nie może napić się Bolsa?
2. Znów to samo. Napisałem wyraźnie Pokaż mi człowieka, który pije raz na rok który wydoi naraz 0,7. Jeśli chodzi o całą dobę, to sądzę, że dałby radę. Ale chodzi mi tu o krótki przedział czasu.
3. Drogi Panie Jak wspomniałem, palę od 3 lat. Testowałem różne rzeczy.
A jeśli nie wierzysz w te dane, poczytaj na internecie. Nie będę specjalnie dla Ciebie szukał wiarygodnego źródła. Wiem co mówię.
4. Ah, więc wiesz kto i jakie mi palenie sprzedaje. Nieźle! To może jeszcze wiesz, ile dokładnie ostatnio kupiłem? Powiedz mi, bo sam zbytnio nie pamiętam. A same łodygi jeśli występują, można sobie chapnąć Dla dobrego smaku.
5. Proszę Cię. Wiem jakie występują objawy po paleniu. Do tego chciałbym dodać, że jak wspomniałeś "" nie obchodzi mnie przez jaki czas, jaką dawkę, przez kogo brane pomaga na głód.
Wspomniałem tylko, że po zalegalizowaniu można tego używać jako lekarstwa ( po części .
Więc ostatecznie : Skończ gadać od rzeczy. Zauważyłem, że nie jesteś zbytnio fanem tej rośliny. Ale jednak nie wmawiaj nikomu swoich mongolskich teorii..
Ale dlaczego marihuana jest nielegalna?
Jak ktoś napisał, póki nie zdechnie to stare pokolenie, nic się nie zmieni na lepsze.
Takich postrzelonych zjebów jak lesiot, zapraszam do zapoznania się z raportem badań WHO z 1995 r. o szkodliwości 2 legalnych używek, papierosów i alkoholu oraz nielegalnej marihuany.
Overall, most of these risks are small to moderate in size. In aggregate they are unlikely to produce public health problems comparable in scale to those currently produced by alcohol and tobacco. This is largely because on current patterns of use in developed societies the proportion of the population that uses cannabis heavily over a period of years is much smaller than the proportions that use alcohol or tobacco in a comparable way (Hall, 1995).