Bez źródła to w dupe takie cos mozna wyjebac.
Ale ci bezwzględni pedofile (w większości pedaly) wykorzystują fakt, że księża cieszą się zaufaniem społecznym, kamuflują się pod sutanną i realizują swoje zboczone fantazje niszcząc przy okazji wizerunek kleru.
Specjalnie dla ciebie powiększyłem bo chyba niedowidzisz.
To raczej nietykalność kleru w ich przyciąga. W normalnym kraju pod normalnymi rządami by ich ustawiono. W Polsce za bardzo się z nimi bawią, a pod obecnymi rządami to już totalna wyjebka na to co kler robi. Byleby elektorat się zgadzał.
ProVVe,
"Bo na zachodzie to dopiero się odpierdala". No karwasz mać, krew mnie zalewa jak widzę taką argumentację. Co mnie obchodzą zwyrole i patola na zachodzie? Ja chcę w swoim kraju czuć się bezpiecznie i żeby moi bliscy również byli bezpieczni. Przez takie pieprzenie, że "nie pierdol bo u sąsiada gorzej" nie sprawi, że w tym kraju coś się zmieni. A jak na razie to taki sam komunistyczny beton od 28 lat robi co mu się podoba, a ludzie przyklaskują i cieszą ryje, bo PiS dokopał PO i vice versa. No i jeszcze ktoś czasem ekstra zasiłkowym ochłapem rzuci dobijając padnięty system socjalny i budżet.
Ale ci bezwzględni pedofile (w większości pedaly) wykorzystują fakt, że księża cieszą się zaufaniem społecznym, kamuflują się pod sutanną i realizują swoje zboczone fantazje niszcząc przy okazji wizerunek kleru.
A swoją drogą lewackie media na siłę szukają tematów zastępczych odwracających uwagę od żydowskich zbrodni na ludności palestyńskiej.