hej koledzy Polacy-powiem wam jak się uchronić przed atakiem lub zarażeniem.
ja nie instaluję żadnego antywira.wchodzę tylko na zaufane strony.pobieraqm torrenty które są zaufane.
i najważniejsze.
nie przechowuję żadnych haseł,kodów,kont na stałe w systemie.-wszystko wpisuje ręcznie z autoryzacją tel.historia kasowana po każdej sesji.
aha i całkowity format systemu co miesiąc.
jak się chce to można utrzymać porządek na dysku i w swoim życiu.
Z ruskimi jak robisz interes to nie wiesz gdzie sie konczy państwo a zaczyna firma. Jedyna dobra sprawa to ze za towar płaca od razu bo wiedza że inaczej nikt im nie sprzeda. U nas gnoje potrafia dać termin płatnosci 90 dni albo wcale nie zapłacą.
hej koledzy Polacy-powiem wam jak się uchronić przed atakiem lub zarażeniem.
ja nie instaluję żadnego antywira.wchodzę tylko na zaufane strony.pobieraqm torrenty które są zaufane.
i najważniejsze.
nie przechowuję żadnych haseł,kodów,kont na stałe w systemie.-wszystko wpisuje ręcznie z autoryzacją tel.historia kasowana po każdej sesji.
Tak to jest w USA. W Rosji albo trafisz na służby albo mafie. Jak trafisz na mafie to za nią stoją służby. Jak na służby to mafia. Jak pójdziesz po wungiel to wszyscy stoją razem. I można tak do usranej opisywać te ich układy.
To jest metoda dobra dla kogoś kto nie pracuje na kompie. Przegląda kotki i gołe baby w necie. W innych przypadkach to jebana, wieczna męka przez formaty i ciągłe instalacje sterowników/ systemów/ oprogramowania etc w czasie kiedy sprzęt ma zarabiać. Pomijając zużycie owego komputera. Czyli strata, strata, strata złotówek.