Nierzetelne to jest, policzył sam koszt sprzętów, bez kosztów szkoleń i wydatków administracyjnych. Koszt 12 koncertów to góra 30-50 milionów.
Boże, kocham takich debili. Mówisz, że ktoś myśli to co mu wmówią gadające głowy, a sam linkujesz do źródeł równie rzetelnych, tylko postawionych po przeciwnej stronie. Czyli jak głupi leming ogląda telewizję to be, ale jak prawdziwy patriota taki jak ty przeczyta coś w internecie na jakiejś gównianej stronie, i pluje przy tym na lewo i prawo jaki on nie jest mądry, to wszystko jest w porządku?
Skoro nie przeszkadza wam to, że owsik robi przekręty to nie powinno wam przeszkadzać też to, że kler weźmie coś dla siebie.
Ależ jak najbardziej jest w porządku!
A gdzie mam przeczytać? Na wyborczej, onet, wp?
Przeliczył wszystko i wyszło mu że jednak wychodzi inaczej niż Jureczek przedstawił w rozliczeniach.
Zgłosił tą sprawę do prokuratury.
Weź wskaż mi miejsce tego plucia się "pluje przy tym na lewo i prawo jaki on nie jest mądry" gdzie on się tak zachowuje?
Argument bezpodstawny!
Napisałeś tak tylko żeby Ci się ślinotok skończył.
Jesteś następnym szczekającym kundlem, co to szczekać tylko potrafi.
Masz kija i aport! I nie wracaj póki nie wymyślisz czegoś bardziej treściwego.
Debilu.
Weź wskaż mi miejsce tego plucia się "pluje przy tym na lewo i prawo jaki on nie jest mądry" gdzie on się tak zachowuje?
Przeliczył wszystko i wyszło mu że jednak wychodzi inaczej niż Jureczek przedstawił w rozliczeniach.
Zgłosił tą sprawę do prokuratury.
Napisałeś tak tylko żeby Ci się ślinotok skończył.
Jesteś następnym szczekającym kundlem, co to szczekać tylko potrafi.
Masz kija i aport! I nie wracaj póki nie wymyślisz czegoś bardziej treściwego.
Debilu.
Kolejny raz to powiem.
Kto kurwa trzyma takiego przesiąkniętego jadem pajaca jak Ty na tym portalu? Dlaczego jeszcze nie zostałeś stąd wypierdolony?
Milion sucharów! Drugie tyle pierdolenia w postach o rzeczach o których nie masz pojęcia, ale sie wypowiadasz wkurwiają wszystkich którzy mimo tego ze nie interesują się tematem to zadali sobie trochę trudu żeby go ogarniać i zabrać głos w dyskusji ale Twoje jest i tak na wierzchu, wszyscy manipuluja, sprawozdania oszukane, specsłuzby her tuska i putina inwigiliacja i samobójstwa. Nie podoba Ci się? Wypierdalaj. A jak już zabierasz głos w dyskusji to chociaż przygotuj się a nie brodź w gównie w które wlazłeś i wstyd teraz powiedzieć że śmierdzisz.
Masz tu kurwa u i siądź z kalkulatorem i sobie policz strona nr 15. ktoś już to wcześniej dawał ale twoja ograniczona inteligencja nie pozwoliła Ci tego zauważyć bo "Jarosław zawsze dziewica".
s2.wosp.org.pl/uploaded/files/files/Bilans%202012.pdf
A teraz morda kapciu.
Aha i proszę moderatorów o zwrócenie uwagi na tego użytkownika bo to już nie pierwszy raz jak widzę tego pajaca i nic nowego ani ciekawego nie wnosi do tego portalu.
Pozdrawiam gorąco!
I niech gra do końca świata i jeden dzień dłużej o ile może pomóc nawet w 1%
Mówiłem o tobie.
Pff... . Chyba ulało Ci się trochę żółci hipokryto.
Podać chusteczkę?
A wypierdalać/zamykać to Ty sobie możesz kazać Mamie, o ile masz tyle odwagi smarku.
Dziękuję za pozdrowienia!