dzikaKunaW_agrescie, no tutaj wypunktowałeś zjebany system
Osobiście uważam, że na wszystko powinno starczyć czasu, żeby nie było takiego czegoś jak u mnie w LO, kiedy babka bardzo lubiła wałkować Napoleona i potem nie starczyło na cały XIX wiek i Wielką Wojnę i od razu przeszliśmy do Drugiej Wojny (na PRL oczywiście nie było co liczyć).
wudun, ciekawe, a ja zauważyłem, że prawaki mają jakieś zaburzenia emocjonalne, bo widzą rzeczy których nie ma - gdzie ty widzisz, żebym atakował Potockiego? No gdzie kurwa?!
Widzę, że jest taki kliniczny fenomen, że jak prawak-tępak zobaczy logo ZSRR to z miejsca zaczyna wymyślać bzdury
Bycie lewym... taa, powiedział gimbo który korzysta z "lewackiego" systemu na potęgę
Co do płacenia to uwaga, postuję cennik:
1. Prowokacja prawicowych idiotów - 2,99zł za 10 osób (płatne raz w miesiącu, wymagane wysłanie screenów, płacone przez Twój Ruch)
2. Szkalowanie Jana Pawła 2 - 0,50zł za jedną cenzopapę umieszczoną na portalu (płatne od ręki przez PO)
3. Opluwanie prawicowców - 1,49zł za 100 opluć (płatnik: Bank Federacji Rosyjskiej)
4. Prowokowanie i przezywanie narodowców - 5zł (płatnicy: PO, PiS, SLD, KNP, TR)
5. Pisanie, że ruch narodowy to lewaki do potęgi - 0,20zł za 50 uświadomień (wymagane wysłanie komentarzy, płatnik: KNP)
6. Pisanie o Generale Jaruzelskim w pozytywnym świetle - 3,99zł (opłata tylko za komentowanie filmów z Generałem, płatnik: SLD)
7. Propagowanie nienawiści do:
- żydów - 0,40zł za 10 postów (płatne raz na kwartał przez Bank Republiki Federalnej Niemiec)
- cyganów/muzułmanów - 1,50zł za każdy post (płatnik: Ruch Narodowy)
-murzynów - 0,99zł za każdy post wywołujący ból dupy (płatnik: NSDAP)