@markop4321
Jeśli go oszukali, to co się dziwisz, że się kłóci? Gra jest na najwyższym poziomie, a on walczy o swoje. Wg mnie powinieneś go podziwiać za te kłótnie, a nie gadać, że jest wielkim marudą. Widać, że chłop podchodzi do gry bardzo emocjonalnie, tutaj się popłakał, tam był wściekły, bo go oszukali. Może jak sędzia go oszukał, powinien podkulić ogon i przegrać bez słowa?
No i to mnie rusza-kazdy odniesiony sukces Polaka! Kowalczyk, Malysz, Radwanska i wiele wiele innych Polakow ktorzy pokazali swiatu ze mamy ducha walki w sporcie(bo o sukcesach wojennych nasi sojusznicy szybko zapomnieli) Cholernie sie ciesze!! I jakim chujem by nie byl Janowicz to ma u mnie respect
A ja jestem ciekaw ilu z was w ogóle kojarzy zasady tej dyscypliny
Tenis to kolejny rozreklamowany do granic i horrendalnie PRZEPŁACONY sport dla snobów.
Ktoś z was jarał się w ogóle Kubotem, Janowiczem czy Radwańską wcześniej? Chodził/oglądał ich mecze kiedy grali z ogórkami? Nie. Pokazali ich w TV to nagle się kibice znaleźli...
A jak Polacy zaczną wygrywać w sraniu na odległość i pokażą to w TV to też będziesz miał do nich respekt bo mają ducha walki?
Kurwa każdy sportowiec ma ducha walki (no chyba że nie chce wygrywać ale pokaż mi takiego)!
Sezonowcy...
Co ty wiesz cebulaku zazdrosny. Nie mam zamiaru czytać bredni frajera, który pewnie nawet w łapie rakiety do tenisa nie trzymał, a o graniu nie wspominając. Jak byś chociaż raz zagrał z kimś meczyk na średnim poziomie, wiedziałbyś jak zajebisty jest to sport. A jeśli uważasz kogoś, kto płaci 2 dychy na łebka za godzinę kortu za snoba to nawet nie chce sobie wyobrażać w jakim ubóstwie żyjesz. Nie musi ci się podobać, ok, to chociaż nie obrzydzaj innym. A przepłacony to może być golf. Co do kwestii kibicowania. Kurwa czy ty jesteś zdrowy na umyśle? Jak można kibicować komuś, kto w ogóle nic nie osiągnął i głucho o nim w każdych mediach? Takich "kibiców" o których mówisz jest może 0,05%.
Pozdro i kup sobie maść na ból dupy.
Jak można kibicować komuś, kto w ogóle nic nie osiągnął i głucho o nim w każdych mediach?
Co ty wiesz cebulaku zazdrosny. Nie mam zamiaru czytać bredni frajera, który pewnie nawet w łapie rakiety do tenisa nie trzymał, a o graniu nie wspominając.