Wysłany:
2017-06-29, 18:34
, ID:
4969319
2
Zgłoś
@Elfis
Komentarz był oczywiście przenośnią i skrótem myślowym, bo szkoda nafty na durniów.
Dawno wyrosłem z prawa pięści, jak trzeba to mogę przypierdolić, chodzi głównie o czysto ekonomiczne względy- Rozpierdole takiemu gębę na środku ulicy, zwiną mnie pały, notowanko, sprawa w sądzie, wyjebanie ze studiów, brak pozwolenia na wyjazd do Stanów (Tak, nie chce się chwalić, ale zdaje sobie sprawę ze swojego potencjału, i mierze wysoko) a taki burak jeden z drugim, jeden przypał mniej czy więcej, co go to, nic ciekawszego w życiu nie ma do roboty.
Po drugie jest takie powiedzenie "Never punch down". Szkoda ręki na kretynów, drugi akapit mojego komentarza opisywał skrajne emocje jakie we mnie wzbudzają Ci pseudo kozacy. Tacy rycerze ortalionu, z niecierpliwością czekaliby na tych wszystkich uchodzców, a myślisz że nie widziałem jak na Piotrkowskiej gdzie jeden z drugim wyłapuje od ciapaka i spierdala z rozjebanym nosem i łzami w oczach, oczywiście przy dystansie >50m od oponenta drze pizdę jak to go nie dojedzie z chłopakami, ale prawda jest taka że gorszy wstyd jakby już frajerem z wolności został.
Po trzecie dzisiejsza kibolka jest tylko wymówka, wszyscy potracili jaja, osaczyć 99% chuliganki to szczali by na swój klub jak bohater na filmie.
Mimo ofensywnego usposobienia na moją osobę przez Ciebie, pozdrawiam.