Na prawdziwym sadolu takie akcje powinny byc propsowane
tutaj 9/10 to same pizdy a sadol to drugi kwejk, wylegarnia społeczniarskich ciot.
"hehe, bohaterowie, mają wartości, buk chonur łojczyzna".
Kopanie kogoś po ryju z powodu piłki nożnej to szczyt pedalstwa. Podobnie jak używanie słów typu "propsowanie"
A co my możemy na to poradzić? 9/10 tutaj to kibice piłki nożnej.
Obrazek
Twój obrazek pokazuje Twój mentalny poziom
Skoro Sadistic ma takich moderatorów jak Ty to teraz się nie dziwie dlaczego taki poziom panuje na tej stronie
Inna sprawa, jak bardzo trzeba miec smutne życie by mieć 32 lata, byc moderatorem na gimbusiarskiej stronie i miec 4000 postów
Uderz w stół...
Rozczaruję cie, ale poziom nie wynika z jakości moderacji. Jest natomiast wprost proporcjonalny do stężenia gender rurkowców w jajogniotch (czyt. kibiców piłki nożnej) na jeden topic.
Każdy wiek jest dobry żeby móc się ponabijać z takich matołów jak ty.
Adrian92,
Chłopaczku, jak jesteś taki kozak to udostępnij swoje dane osobowe. Jakieś szalone osoby z mentalnością psychopaty, z rożnych forów i chanów pewnie się zainteresują. W internecie to i ja se mogę być Brucem Lee i Chuckiem Norrisem. Poza tym podaj mi przepis na wykrycie osoby po IP, bez udziału policji i bez danych dodatkowych typu zdjęcia okolicy. Inwigilację sieci można prowadzić na poziomie zawartości, adresata i nadawcy pakietów. Wystarczy, że komunikacja jest nie bezpośrednia, po drodze jest usługodawca(proxy), który spełnia zlecenia klienta i niechce podawać adresów klientów- nie do wykrycia bez wsparcia policji.
moderatorem na gimbusiarskiej stronie