no jasne przypomina jakim jest obciachowym kretynem pierdolacym od 20 lat te same pierdoly na ktore lapia sie tylko male glupie pseudorozumne mlodziezowki
nie ma co ukrywać, że korwin reprezentuje naprawdę niski poziom dyskusji, łatwo się denerwuje tracąc przy tym kontrolę nad słowami, wulgaryzuje. Oglądałem wiele wywiadów z nim i za każdym razem robi z siebie idiotę.
Mówicie, że nie zmienia poglądów od lat i za to go cenicie... wychodzi na to, że tylko krowa i korwin nie zmieniają poglądów. Mądry człowiek zmienia się, zmienia swoje poglądy gdy wymaga tego okoliczność i nie wstydzi się tego.
Mam wrażenie, że korwin przeniósł się w czasie z XIV wieku ze swoimi poglądami.
Aha ktoś pisał, że "korwin mówi to co myśli" ale za to nie myśli co mówi
Dziękuję. Dobranoc.
jestes idiota albo powinienes cieszyc sie ze nie zyles w tych mega rozwijajacych sie stanach bo stalbys w kolejce po zapomoge robiac od rana do nocy debilu. A jak kurwa sie mial rozwijac kraj w ktorym wczesniej nie bylo nic baranie wolno/
Jak jest puste pole i zasieje sie zboze to kurwa zawsze bedzie mega wzrost ale nie wpierdolisz na juz zasiane zboze jeszcze raz tyle bo zwyczajnie nie ma juz miejsca
wam idiotom ekonomistom od korwinka trzeba wymyslac przypowiesci bo sie gowno znacie
Oglądałem wiele wywiadów z nim i za każdym razem robi z siebie idiotę.
nie ma co ukrywać, że korwin reprezentuje naprawdę niski poziom dyskusji, łatwo się denerwuje tracąc przy tym kontrolę nad słowami, wulgaryzuje. Oglądałem wiele wywiadów z nim i za każdym razem robi z siebie idiotę.
Mówicie, że nie zmienia poglądów od lat i za to go cenicie... wychodzi na to, że tylko krowa i korwin nie zmieniają poglądów. Mądry człowiek zmienia się, zmienia swoje poglądy gdy wymaga tego okoliczność i nie wstydzi się tego.
Mam wrażenie, że korwin przeniósł się w czasie z XIV wieku ze swoimi poglądami.
Aha ktoś pisał, że "korwin mówi to co myśli" ale za to nie myśli co mówi
Dziękuję. Dobranoc.