Gdybyś się przyjrzał, to nie nagrywający przyspieszył, tylko poprzedzający go biały zwolnił i debil w czerwonym ortalionie nie miał się gdzie podziać.
Myślcie ludzie.
Chyba jesteś ślepy i głuchy, że tak pierdolisz.
i się kłócić zaczeli .. czemu nikt nie napisze że coś wcześniej musiało być, że on tak zareagował
Autor przyspiesza jeszcze gdy mijają ich samochody z naprzeciw, czyli gdy (domyślnie) pomarańczowy debil jeszcze nie wyprzedza. Później utrzymuje równą prędkość. Nagle pojawia się pomarańczowy i wszystko byłoby OK, gdyby białe auto z przodu nie przyhamowało. Autor hamuje, ale widać, że manewr poprzedzającego go auta go zaskoczył, więc odstęp się zmniejszył, a pomarańczowy nie ma się gdzie podziać. To pomarańczowy ma odruch psa gończego i musi być pierwszy i to on spowodował zagrożenie dla siebie i innych. A za agresję na drodze na 5 lat w gułagu się należy.
No ale tobie się wydaje, że każdy ma ci ustępować na drodze, bo "ty jedziesz!"
Poza wszystkim, ten przygłup w czerwonym spokojnie by się zmieścił między nagrywającym a białym, ale biały zahamował i zmniejszył odległość między sobą a nagrywającym.
Każdy, kto nie widzi idiotyzmu w zachowaniu na drodze tego debila z Dacii, wart jest tego, żeby zeżreć bez popicia swoje prawo jazdy. Albo pozwolenie na jazdę rowerkiem od tatusia.
Biały hamował? Czy wyście się z chujem na oczy pozamienialiście?
Jesteś kurwa ŚLEPY?! Zobacz w 9 sekundzie jak zapalają się światła stopu białego.
Nagrywający przyspieszył, biały zaczął hamować w 9 sekundzie zmniejszając dystans do nagrywającego. Debil w Dacii wyprzedza choć nie ma szans na to. Gdyby nagrywający go nie wpuścił, to debil rozkwasiłby siebie i gościa w aucie jadącego z przeciwka. Debil w Dacii powinien przypierdolić się do gościa z białego auta, bo ten zaczął hamować!
Żryj prawo jazdy, smacznego. Ja nie mam ŻADNEGO obowiązku patrzenia w lusterka jak nie wykonuję manewru. Debil wyprzedza bo kurwa MUSI być 20 metrów w przodzie. Szkoda, że nagrywający go wpuścił, byłoby po debilu. Ale szkoda też byłoby niewinnego gościa z przeciwka. Tak czy owak, gdyby do mnie wystartował ten debil, to bym go kurwa chuja rozjechał. Bawcie się dalej w wyprzedzanie na trzeciego, omijanie na przejściu dla pieszych i wszelkiego rodzaju szeryfowanie. Mam nadzieję, że skończycie na słupie albo pod Kamazem. Jebane nieśmiertelne przygłupy.
Te MASZ taki obowiązek....
(Art. 24) Ruch pojazdów - Wyprzedzanie
6. Kierującemu pojazdem wyprzedzanym