Widzę, żę dajeciecie piwa Kolesiowi który nie jest pewien swej orientacji (shavoth) Pewnie kiedyś jakiś kolega zrobił mu krzywdę i do dziś nie wie czy mu sie to podobało czy nie. A po za tym co za śmieszny koleś. Według niego najlepiej powybijać wszystko co inne. No śmierdzi mi tu na odległość faszystą, a tych powinno się lać i patrzeć jak puchnie. Pozdrawiam
Tatuś cię za mało, czy za bardzo kochał ?
A co do zwierząt to naprawdę chcecie być porównywani do nich ?
Wprowadźmy też kanibalizm, bo przecież zwierzęta jedzą się nawzajem. Skoro wśród zwierząt tak jest to u nas też może być tak samo jak homoseksualizm.
@Shatter O, Ciebie też dopadła moda na ateizm ? A poza tym mówić dzieciaczku do człowieka młodszego o rok, a niewykluczone, że z tego samego rocznika ? Żałosne.
A co do zwierząt to naprawdę chcecie być porównywani do nich ?
Wprowadźmy też kanibalizm, bo przecież zwierzęta jedzą się nawzajem. Utrzymujmy taką higienę jak one, żyjmy na ulicy czy w lesie, nie ubierajmy się. Skoro wśród zwierząt tak jest to u nas też może być tak samo jak homoseksualizm. No kurwa...
Powtarzam naukowe badania: 60% pedałów to pedofile. Pedał nie może znaleźć sobie dupowalenia to szuka łatwej i bezbronnej ofiary. Amen
Oh wielkie polaczki się odezwały, że pedalstwo won i żeby najlepiej zagazować. Kurwa, gdyby w tym zjebanym kraju mieszkały same takie zjeby jak wy, bez wyjątku, to najlepszym rozwiązaniem byłoby zrzucenie bomby na to gówno. Zakładając, że niektórzy z was wpisali prawdziwą datę w profilu, to jesteście (pomimo swojego wieku, który zobowiązuje) debilami i hipokrytami.
Możesz dać link do tych statystyk? Bo zakładam, że jesteś kolejnym spierdolonym tępakiem, a to wyssane z chuja brednie.
Obrazek
Pozdro polaczki
@up
Zastanów się co piszesz. Jeżeli to była faktycznie parada pedałów, to powinni ich tam powybijać, nawet jeśli to przygłupi kibole. Nie ma miejsca dla ciot i innych zboczeń...
Ty rowniez musisz sie zastanowic co piszesz. piszesz "przyglupi kibole" bo znasz ich wszystkich, czy zasugerowales sie czyims zdaniem? Taka prawda ze taka roznica miedzy nimi a Toba jest taka ze oni potrafia wyjsc na ulice a nie siedziec w spokojnym domku, kazdego krytykowac i myslec ze wszystko sie naprawi samo, a napisanie jakiegos bzdetnego komentarza zmieni cokolwiek. Twierdzisz ze nie ma miejsca dla ciot itd. a ciekaw jestem co Ty zrobiles zeby ich "powybijac". Ogarnij sie
Nie będę odpowiadał na twoje głupie pytanie, bo kiboli znać osobiście nie muszę, żeby ich traktować jak półgłówków, a pedałom wpierdol udało mi się raz z kolesiami spuścić. Bardziej niepokoi mnie natomiast twoja nieumiejętność pisania w ojczystym języku, według zasad pisowni uczonych w szkole podstawowej. Pierdolony obrońco pedałów.