Ponoć Iran wystrzelił "setki" dronów, co w połączeniu z rakietami balistycznymi ma szansę przeciążyć OPL Izraela i wtedy może w coś trafią. Nie mniej straty pewnie będą niewielkie, ale zawsze to jakaś odpowiedź za zbombardowanie ambasady w Damaszku.
chuja wiemy, co tam się naprawde dzieje. Dzisiaj fałszywe flagi to norma, która usprawiedliwia wszystko i daje moralne prawo do rzekomych odwetów.
Ja np. nigdy nie uwierzyłem, że to hamas bez "konsultacji" z mosadem zaatakował izrael. Zrobił ten co zyskał, a zyskuje zawsze izrael
Iran to jeden z niewielu krajów który pomógł nam podczas II wojny światowej. Jestem za Iranem i mam nadzieję że Polska jako kraj zachowa twarz!
Przypomnę tylko że Izrael zabił naszego rodaka i nawet nie przeprosił! Jechać z tymi czosnkami!
Iran to jeden z niewielu krajów który pomógł nam podczas II wojny światowej. Jestem za Iranem i mam nadzieję że Polska jako kraj zachowa twarz!
Przypomnę tylko że Izrael zabił naszego rodaka i nawet nie przeprosił! Jechać z tymi czosnkami!