Mozna mozna... Ludzie ale pomyslcie jasno bo wam mozdzki sie przegrzewaja - Jesli wbije ci na chate zajebe powiedzmy - kolekcje PIW (tak sa takie ) z calego swiata, to co nie zglosisz teggo? A jak zglosisz to powinienes w tym samym momencie zwyzywac sie od jebanego alkocholika- no jak to tak tyle piw w domu? MENEL i tyle.
Wydal kase na co chcial. Moze gral 1h dziennie przez 3 lata sie dorobil a mu jakis chujek ukradl w 1 godzine wszystko? Zlodziejstwo to zlodziejstwo i trza je tepic -
A ty tam co pijesz piwo a masz nielegalnego windowsa. powiem ładnie - nie pij 1 browara dzien w dzien przez miech i bedziesz mial. A jak nie... TO WYPIERDALAJ NA LINUKSA zlodzieju. ot co
Widzę ty też jesteś nolife skoro porównujesz kradzież jakiejś rzeczy z gry do jakichś ważnych dokumentów. Takie typowe nolifowe argumenty...
Hah, smieszny jesteś. Ja pracuję, wydaję kasę na oryginalne gry (takie moje hobby), a pomimo to mam znajomych, z którymi się spotykam, piję browar i jakoś mam normalne życie.
a co innego 1000zł na kolczyki i zbroję i nabijać kieszenie obrzydliwie bogatym producentom za pierdoły...
Widzę ty też jesteś nolife skoro porównujesz kradzież jakiejś rzeczy z gry do jakichś ważnych dokumentów. Takie typowe nolifowe argumenty...
Jestes debilem!!
Kradzież to kradzież i nie ważne czy rzeczy z gry, dokument czy cukierki w sklepie. Za kradzież powinna być kara.
Po za tym nie wiem czemu się przypierdalacie, że koleś gra? Zarobi pieniądze kupi sobie itemke inny całość przepije (większości chyba bliżej do drugiego modelu) ale gówno wam do tego.
Po drugie skoro tych "rzeczy" nie można zdobyć w tej grze tylko kupić i to od innych graczy, to skąd do chuja pana Ci inni gracze to mają ?