Boisz się odpowiedzialności to wal konia. Tak było w Polsce przez 1000lat i jakoś ludzie żyli.Ciągle lepiej niż pęknięty Durex w Polsce
Boisz się odpowiedzialności to wal konia. Tak było w Polsce przez 1000lat i jakoś ludzie żyli.
Ba, pięknie było... spędzarki płodów i jawnych sodomitów paliło się na stosie, nawet jak nie blokowali skrzyżowań. Baba musiała słuchać ojca, potem męża, a prawa kobiet, wyborcze i inne, jakie na nieszczęście dostały 100 lat temu, wzbudzały gromki śmiech. Morderców się kaźniło na rynku, włamywacza czy napastnika się zabijało. Żyd czy innowierca znał swoje miejsce. Podatki z 10%. Normalność. Ach piękne czasy.
Ba, pięknie było... spędzarki płodów i jawnych sodomitów paliło się na stosie, nawet jak nie blokowali skrzyżowań. Baba musiała słuchać ojca, potem męża, a prawa kobiet, wyborcze i inne, jakie na nieszczęście dostały 100 lat temu, wzbudzały gromki śmiech. Morderców się kaźniło na rynku, włamywacza czy napastnika się zabijało. Żyd czy innowierca znał swoje miejsce. Podatki z 10%. Normalność. Ach piękne czasy.
zapewne kozy, chyba że z Podhala to łowiecki Wtedy nie ma problema, że jedzie bez ogumienia.
Tylko jak pie**ole.
Dupczyć chłopa? To by mnie czyniło jednym z was: LGBT-Antifa-BLM-Feminy-HiV-kloaka, a ja z wami nie mam nic wspólnego.
W gumie jest ryzyko, więc niech wali konia, tyle na temat. Na r*chanie chłopów jak ty nie wpadłem, bo ja nie jestem pedałem.