Ta strona mo偶e zawiera膰 tre艣ci nieodpowiednie dla os贸b niepe艂noletnich.
Zapami臋taj m贸j wyb贸r i zastosuj na pozosta艂ych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - ma艂ych plik贸w zapisywanych w przegl膮darce internetowej - w celu identyfikacji u偶ytkownika.
Wi臋cej o ciasteczkach dowiesz si臋 tutaj.
Obs艂uga sesji u偶ytkownika / odtwarzanie film贸w:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie tre艣ci reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane s膮 przez podmiot zewn臋trzny.
Kliknij ikonk臋 znajduj膮c膮 si臋 w lewm dolnym rogu na ko艅cu tej strony aby otworzy膰 widget ustawie艅 reklam.
Je偶eli w tym miejscu nie wy艣wieti艂 si臋 widget ustawie艅 ciasteczek i prywatno艣ci wy艂膮cz wszystkie skrypty blokuj膮ce elementy na stronie, na przyk艂ad AdBlocka lub kliknij ikonk臋 lwa w przegl膮darce Brave i wy艂膮cz tarcze
Lubisz ogl膮da膰 nasze filmy z dobr膮聽pr臋dko艣ci膮 i bez m臋cz膮cych reklam? Wspom贸偶 nas aby tak zosta艂o!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywa膰 si臋 wy艂膮cznie z reklam.
Zach臋camy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani u偶ytkownicy strony mog膮 r贸wnie偶 wsprze膰 nas kupuj膮c us艂ug臋 Premium (wi臋cej informacji).
Co ja czytam? T臋py n贸偶 jest ostrzejszy od ostrego, bo jest t臋py! Czyli jak chc臋 pokroi膰 pomidorka w cienkie plastry, to powinienem najpierw pokroi膰 nim ceg艂臋 w kostk臋?
Kurde... ilu tu m膮drych ludzi mo偶na pozna膰!
A dziewczyna ma rzeczywi艣cie 艂adne d艂onie, ale ja akurat mam zboczenie na kanie i za to piwo da艂em. Jedni sobie chodz膮 na grzyby z jakim艣 kozikiem i garbi膮 si臋 po 艣ci贸艂ce le艣nej, a ja jestem kaniobiorc膮 - pilzenj盲gerem! Ja na kanie bior臋 lornetk臋 i siekier臋, bo najwi臋ksze okazy mo偶na dostrzec tylko z du偶ej odleg艂o艣ci. Z bliska niedzielny grzybiarz my艣li, 偶e to 艣wierk albo inna jod艂a.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowa艂a nas do oznaczania kategorii wiekowych
materia艂贸w wideo wgranych na nasze serwery. W zwi膮zku z tym, zgodnie ze specyfikacj膮 z tej strony
oznaczyli艣my wszystkie materia艂y jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Je艣li chcesz wy艂膮czy膰 to oznaczenie zaznacz poni偶sz膮 zgod臋:
O艣wiadczam i偶 jestem osob膮 pe艂noletni膮 i wyra偶am zgod臋 na nie oznaczanie poszczeg贸lnych materia艂贸w symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu film贸w
Strona jest przeznaczona dla os贸b, kt贸re uko艅czy艂y 16 lat.
Niekt贸re podstrony oraz tre艣ci lub ich fragmenty posiadaj膮 dodatkowe oznaczenia klasyfikuj膮ce je jako przeznaczone wy艂膮cznie dla os贸b pe艂noletnich i wymagaj膮ce stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materia艂贸w oraz komentarzy s膮 przeznaczone wy艂膮cznie dla u偶ytkownik贸w pe艂noletnich.
Funkcja pobierania film贸w jest dost臋pna w opcji Premium
Us艂uga Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- ca艂kowite wy艂膮czenie reklam
- mo偶liwo艣膰 pobierania film贸w z poziomu odtwarzacza
- mo偶liwo艣膰 pokolorowania nazwy u偶ytkownika
... i wiele innnych!
Zosta艅 u偶ytkownikiem Premium ju偶 od 4,17 PLN miesi臋cznie*
* przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesi膮c. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie