dwa dni temu dwa amstaffy zaatakowały hiszpana w centrum Krakowa........odgryzły mu klejnoty, nie wiem co z tymi psami jest? nie karmią ich ??
Właśnie to samo zauważyłem. Wszędzie od chuja sztućców i w kuchni lepszego sprzętu a nikt nic kurwa nie robi. To nie człowiek, to pies. Do tego pies który atakuje. Można spokojnie chwycić nóż i zajebać na miejscu bez żadnych konsekwencji.
Zastanawia mnie po co ludzie biorą takie ubite świnie?
ja tam lubię
Właśnie to samo zauważyłem. Wszędzie od chuja sztućców i w kuchni lepszego sprzętu a nikt nic kurwa nie robi. To nie człowiek, to pies. Do tego pies który atakuje. Można spokojnie chwycić nóż i zajebać na miejscu bez żadnych konsekwencji.
Proszę się rozejść - rasa zupełnie przypadkowa. A w ogóle to widziałem jak ten pies pracuje z dziećmi i nosi sąsiadom zakupy. Leczy też raka po godzinach.