Jak mnie bawią ludzie pierdolący "TVPis" z bólem dupska a jakoś przez 8 lat TVPo im nie przeszkadzało i teraz nagle wszyscy wielce zdziwieni, że telewizja państwowa jest zawsze przychylna większości rządzącej.
Dosłownie jak małe dzieci...
Może się zdziwicie ale gdyby tak serio spojrzeć to na moim przykładzie to za PO miałem tą samą pensję i żadnych perspektyw na podwyżkę, za PISu już dostałem dwie podwyżki w pażdzierniku i w lutym razem około 400zl na rękę plus czasem premie. W dodatku pracodawca jakoś łaskawiej patrzy teraz bo wie że mogę odejść do innej firmy. Dla mnie na PLUS.
Może się zdziwicie ale gdyby tak serio spojrzeć to na moim przykładzie to za PO miałem tą samą pensję i żadnych perspektyw na podwyżkę, za PISu już dostałem dwie podwyżki w pażdzierniku i w lutym razem około 400zl na rękę plus czasem premie. W dodatku pracodawca jakoś łaskawiej patrzy teraz bo wie że mogę odejść do innej firmy. Dla mnie na PLUS.
Szkoda że czasem na siłe co niektórzy próbują wyzywac ten PIS. Nawet jak coć dobrze zrobią, jednym i tak bedzie żle. Spotykam takich ludzi i nawet nie dyskutuję z nimi. Przyjebali się do 500 + bo niby hajsu nie ma ,a takie PO juz pierdoli ze chce dac na kazde dziecko 500 i dla nich to bedzie ok mimo ze wczesniej pierdolili ze hajsu nie ma na ten projekt.