@Zizu Ziomek
Dobre, mało który katolik wie że imię chrześcijańskiego Boga brzmi Jehowa a to dlatego, że jedyna słuszna instytucja chrześcijańska (czyt. kościół) zakazała używania tej nazwy. A dla panów biskupów jedna wiadomość - wypierdalać. Pozdrawiam.
Matura z WIEDZY O TAŃCU - tego lewactwo się nie czepia.
Kurwa, nie wierzysz, nie chcesz spróbować uwierzyć, to się pierdol i nie neguj, bo jest w chuj osób wierzących i wszelkie zaczepki (tak, takie pierdolenie to zwykłe zaczepianie i prowokowanie do sporów) wsadź sobie w dupę i wpychaj aż po samo gardło.
2. Mówimy o religii katolickiej, więc Jahwe nie Jehowa.
Jak ktoś by chciał iść do seminarium, czy katolickiego uniwersytetu (o ile te szkoły, wprowadziły by, jako wymóg maturę z religii), to niech sobie zdają. Komu to przeszkadza? Bo ja w to wbijam, ale banda baranów i tak kurwa wyjdzie na ulice protestować przeciw temu, a druga banda idiotów wyjdzie bronić PRAWA DO PISANIA MATURY Z RELIGII. Taki kraj niestety...
@bloodwar - z prostego powodu nie przytoczyłem. Czegoś takiego nie ma. Niestety prawo nie przewiduje możliwości rozsypywania prochów, więc sądy odwołują się do istniejącej ustawy określającą sposób pochówku i na tej podstawie zasądzają odpowiednie "kary". Tutaj nie działa zasada co nie zakazane to dozwolone.
Jak ktoś by chciał iść do seminarium, czy katolickiego uniwersytetu (o ile te szkoły, wprowadziły by, jako wymóg maturę z religii), to niech sobie zdają. Komu to przeszkadza? Bo ja w to wbijam, ale banda baranów i tak kurwa wyjdzie na ulice protestować przeciw temu, a druga banda idiotów wyjdzie bronić PRAWA DO PISANIA MATURY Z RELIGII. Taki kraj niestety...
To ja sie qrwa pytam kiedy będzie buddyzm, islam, judaizm itd w szkole???!!!! Święte qrwa krowy, pedofile i zboczeńce a nauczyciele wielcy!!!!
skoro katolickie szółki niedzielne to może i muzułmańskie ,żydowskie, buddyjskie, świadków jehowy , scjentologów, dyskordian ... można by tak do usranej śmierci wymieniać
A czemu ma się czepiać czegoś, co jest obiektywne ? Taniec niczego ci nie narzuca, a religia wręcz przeciwnie. Zresztą z kościołem to jest tak - dasz mu palec to weźmie całą rękę i tylko się obejrzysz, a będą się domagali obowiązkowej matury z religii, bo w końcu ''80% Polaków to katolicy''.
Pragnę zauważyć, że religia również nikomu niczego nie narzuca.
Nie podoba się - droga wolna, nie musisz w tym uczestniczyć, nikt cię w naszym kraju za to nie zetnie.