Wysłany:
2013-02-13, 21:41
, ID:
1851360
2
Zgłoś
@up, nie mam pojęcia skąd masz wrażenie, że mam dużo kasy? Jestem zwykłym kurierem zarabiającym 1500zł brutto miesięcznie.......... Przykro mi, że jesteś tak wielkim nieudacznikiem, że nie potrafisz odłożyć przez parę miesięcy kilkaset złotych na to co chcesz posiadać... Żal mi ludzi takich jak Ty, którzy określają innych co mają troszkę lepsze auto, sprzęt od Ciebie jako kasiaste dzieci swoich bogatych rodziców. Nie mam na celu ukazania Twoich kompleksów (ojojojoj jestem nieudacznikiem, debilem bez szkoły, który nie potrafi zarobić pieniędzy itp.) tylko udowodnienie przysłowia, że " chytry dwa razy traci"..... Lepiej zapłacić raz a porządnie, niż kilka razy i narobić sobie jeszcze przy okazji większych strat ( w tym wypadku rozbić model w najlepszym wypadku, o zrobieniu komuś krzywdy nie wspominam). Więc z łaski Swojej wypierdalaj z takimi komentarzami jeżeli nie znasz mojej sytuacji. Chcesz pogadać to przyjedź, poznasz wszystkich pilotów (około 30 osób) i wyjdziesz ze swojego kurwidołka uciśnienia i rozpaczy.