W ogóle w tym kraju tak na prawdę nie było prawdziwej transformacji. W innych krajach po obaleniu komuny w pierwszej kolejności zostały odtajnione akta bezpieki i wszyscy konfidenci musieli spierdalać. U nas natomiast agent bolek zablokował wszystko i teraz stare towarzystwo dalej trzyma się przy korycie. Jak przeczytałem wywiad z córką Jaruzelskiego, w którym mówiła jak pokrzywdzona jest jej rodzina i że chętnie założyłaby partię z Martą Kaczyńską, gdyby nie jej uprzedzenia to się za łeb złapałem. Tacy ludzie powinni wstydzić się spojrzeć innym w oczy i spierdalać z tego kraju. Ale w Polsce to z przyzwoitych ludzi robi się tych uprzedzonych, nienawistnych, mściwych. Na prawdę polecam obejrzeć "Nocną Zmianę". Wtedy zobaczycie kiedy i w jakich okolicznościach powstał podział, który po dziś dzień istnieje. A głosującym na PO gratuluję popierania obrońców konfidentów i sb-ków.
byłoby ciekawiej
PIS w 2005 roku pod tymi hasłami wygrał wybory. W dzisiejszych czasach to nie jest problem większości Polaków. Gdyby PIS doszło do władzy to byśmy mieli większy cyrk w sejmie niż teraz mamy.
Ja-ah-qu-ub-el tobie serio chce się wypisywać te pierdoły?
cofnij mi warny to pomyślę na tym
może jakiś konkret, a nie "większy cyrk", swoją drogą to społeczeństwo upada jeśli ludzie nie mają nic przeciwko konfidentom
O jaki obrońca uciśnionych, wracaj szukać jakiś pierdół po internecie, raz raz na jednej nóżce.
Daj spokój przecież użytkownicy Sadola to średnio 60% gimbusów i 30% nekrofilii i itp POpaprańców
chłopcy, jak tak się polityką interesujecie, to może zmieńcie portal? raz raz na jednej nóżce
i kilku pseudointeligentów