Jak ja czytam tych ludzi , którzy uważają że kibiców trzeba tępić bo odpalają race , palą krzesła na stadionie to mi się płakać ze śmiechu chce , czekam aż któryś wyleci z burdami na stadionach i ustawkach na mieście .
Polecam niektórym obejrzenie 5 razy filmiku który jest wrzucony , bo z tego co wnioskuje nawet nie obejrzeliście 5 minut.
Zauważam , że chodzi tu o to że policja weszła(niby na prośbę organizatora , "tonący brzytwy się trzyma") na sektory pod pretekstem uniemożliwienia gaszenia pożaru strażakowi , na filmiku widać że nikt nie trzyma strażaka ani nie przeszkadza mu w pracy , szkoda że niektórzy wrócili do starej gadki , kibol , ustawki , mordobicie , palące się stadiony , burdy na stadionach itd , tu nie chodzi o to ...
Naprawdę szkoda mi was ludzie ...
Znajdź mi komentarz gdzie klub potwierdza , że prosił o interwencje policji , możemy się tak przekomarzać , po za tym nie wiem po co zwracasz się do mnie "płaczecie , błagacie , pogódźcie , waszych , poszukajcie" .
Ja wyrażam swoją opinie nt obejrzanego filmu , i jeśli ty nic nie widzisz w nim nic dziwnego to tylko współczuć .
Czemu wy wszyscy szukacie drugiego dna , owijacie kota ogonem , co by było gdyby , pierdolenie bez sensu i nie na temat ...
Jeszcze raz powtarzam, według ustawy o imprezach masowych to na wniosek organizatora policja rozpoczyna swoją interwencję. Gdyby policja bez zgody organizatora rozpoczęła interwencję zapewniam was że zarząd klubu i jego rzecznicy prasowi byliby pierwszymi, którzy odnieśli by się do sytuacji i krytykowali by zachowanie policji. Jednak zarząd klubu tej sytuacji zbyt szeroko nie komentuje.
Proszę, czytajcie i dokładnie analizujcie to co się dzieje, bo później wychodzą z tego bzdury typu policja na polecenie Tuska, Putina czy loży masońskiej i kurwa reptalian wchodzi na sektor.
Łamiesz prawo, licz się z tym że będziesz miał problemy. Czy tak trudno to załapać?
A swoją drogą, jeśli kreujesz swój pogląd o czymś na podstawie jednego filmiku to nie dziel się tymi poglądami z innymi. Ja obiektywnie z zewnątrz obserwuję to wszystko od kilku lat i pomijając fakt że moim zdaniem cała ta interwencja policji i ich tłumaczenie się były zajebiście nieudolne to kibole nie pozostają bez winy.