Ale musi Cię boleć, że ktoś coś mądrzejszego potrafi napisać od Ciebie. Pamiętaj!! Myślenie i wypowiadanie własnych poglądów nie boli!! A jak boli to polecam środek przeciwbólowy PanAdolf;] Żydom pomagał
To co napisałeś nie było "mądre". Takie coś wie każdy, kto używa internetu dłużej niż miesiąc. O gustach się nie rozmawia, szczególnie nie z nieznajomymi. Głównie dlatego, że zawsze się znajdzie jakiś idiota, który pójdzie o krok za daleko i będzie chciał robić wszystkim wjazd na chatę, tylko dlatego, że ludzie piszą lewą ręką a nie prawą.
"wypowiadanie własnych poglądów nie boli"? To, że ktoś nie lubi dubstepu/metalu/klasycznej i wypowiada swoją opinię na ten temat to ich prawo i to właśnie Ciebie boli. Boli cię to, że nie zmienisz ich zdania do danej rzeczy choćby nie wiem co. Jeśli wstawisz temat propagujący politykę PiSu to spodziewaj się wielkiego burdelu w komentarzach bo wpadną POwcy (i na odwrót). Tak zawsze było, jest i będzie, a ubolewanie nad tym niczego nie zmieni, tylko sprawia że, wyglądasz jak ciota. Więc jeśli nie chcesz mieć burdelu w komentarzach, nie wstawiaj niczego o tematyce gdzie podział stron jest bliski 1:1.
Ktoś powiedział, że twój komentarz był typowo pod publikę. Nawet się nie bronisz tylko robisz próbę żartu z oklepanego tematu Żydów i Hitlera.
Na sadistic.pl.
ALE Z CIEBIE SADOL ;];];];];];];];];
Obrazek
wcale nie pod publikę
jak widać i dubstep można połączyć z orkiestrą symfoniczną.Jak dla mnie daje rade
Podales orkiestra i dubstep i nawet sie nie wysililes dlaczego Nero nagral to z filharmonia londynska BBC, zero rozeznania w temacie jak widze. Kolaboracja powstala by ludziom pokazac ze taka muzyke jak ta mozna polaczyc z muzyka klasyczna, by hejterzy mogli uwierzyc ze trzeba w to wlozyc jakas prace, a nie jak skurwialy skrillex, zero skila i numer 1 na liscie przebojow.
p.s.
Tez sie wpierdalam w debate debilnych mlokosow kto lubi co. Zwisa mi to czego kazdy z was slucha, najwazniejsze w muzyce to brak szufladkowania. Moze mnie jarac piszczenie drzwi w zamykaniu lub otwieraniu z predkoscia 120bpm i chuj wam do tego. Kazdy lubi to co lubi, ktos wrzuca dupstep, ktos wrzuca pop/rock/metal, co z tego? Nalezy uszanowac i bez jadu kurwa!
Tu mamy kolaboracje Phoneheads Drum and Bass z orkiestra symfoniczna. No i to dla ludzi ktorzy mowia ze DnB to TECHNO
Poprostu urywa jaja