Dobrze ze policjanci nie trafiłi na kogoś z pisu bo zaraz by stracili pracę
oberwało się ówczesnemu szefowi rządu Donaldowi Tuskowi (58 l.). Suchej nitki nie zostawił na nim były prezydent Aleksander Kwaśniewski. - Rysiu, pamiętaj, że na czele tego półrządu stoi facet, który jest wyjątkowo mściwy. Jest rudy i mściwy - mówi Kwaśniewski.
Nie jestem zwolennikiem pisu, ale dziwi mnie fakt że są ludzie w Polsce co nadal popierają tego smiecia. Mam wytłumaczyć jak to dla mnie wygląda? To jakby tyfusek powiedział że sadistic.pl jest mało oblegany i jest na skraju upadłości, więc sprzedajemy domenę, bazę danych i uzytkowników szkodników dla konsorcium gruppe deutschland gmbh, no wiesz panie... wolny rynek itp.
To Ci podpowiem że Tuska popierają bo jako jeden z nielicznych w naszym kraju ma do siebie dystans, jest dobry w dyplomacji, z jego zdaniem liczy się cała Europa i gdyby nie rządy po a np pisu przez cały czas to już dawno byśmy byli kolonią Rosji. Pokaż mi chociaż jednego polityka w Polsce który tyle osiągnął który nie jest pośmiewiskiem w Europie i USA?
Kto pod kim dołki kopie temu pan bóg daje, a kto rano wstaje ten sam w nie wpada. Dbrze mu tak
Bieda w partii skoro nawet na kierowcę nie stać. Stąd te parcie na koryto.
po chuj tu piszesz o tym ? tvp info jesteś ?