Tylko czekać na zaproszenie do telewizji przez tego wysokiego -niemądrego i ta niską dietetyczkę welmanową
A potem wyjdzie Tusk i obieca każdemu kotu cycek do ssania jak wygra wybory.
Co ja mogę za to, że wolisz być przez upośledzonego umysłowo karła dymany prosto w dupę?
I żeby nie było, sram na tego długiego łoma i spasłą lochę, ale weź się gościu opanuj, bo robisz tu PiSowską wiochę.
Lecz się na nogi, bo na głowę jest już za późno.
Zawsze byłem po twojej stronie, ale skoro grasz tu rolę celebryty, to dziękuję ci za twoją opinię i życzę ci wszystkiego dobrego, bo nie jestem, jak niektórzy, co się okazuje, zwykłą szmatą.
Gość coś napisał o tvnie i tusku a ty od razu wyskoczyłeś, że woli być ruchany przez kaczora i robi pisowską wiochę...
Naprawdę nie widzisz kto tu pierwszy wpierdolił się w opcji nie na temat? ( dzięki za twój geniusz @turor ).
Pokazać wam cokolwiek, przykładowo jak tu Halman kota i od razu we łbach się pierdoli. Sram na tę całą politykę, zwłaszcza na Sadolu, ale są jakieś granice pierdolnięcia, Typowa PiSowską zagrywka, przypisywać swoje winy swojemu wyimaginowanemu przeciwnikowi.
Weź się @Veltue puknij w łeb, bo mnie pierdoli ta cała polityka, jebie mnie tak samo PO jak i PiS.
Mimo wszystko, nie jestem zakłamanym chujem i życzę Wszystkim, bez względu na poglądy polityczne, wszystkiego dobrego,
Na kogo idziesz głosować ?
Aż mi się przypomniało jak mnie cyce niemiłosiernie bolały podczas laktacji, gdzie miałam poranione brodawki i nie mogłam ani nakarmić dziecka bo mleko z krwią ponoć nie służy niemowlakom ani użyć laktatora bo strupy to uniemożliwiały, Na szczęście nie jestem czarna i mój mąż nie siedział w więzieniu, więc prosiłam go by mi odblokował ujścia i troszkę possał a on ochoczo się zgadzał. Mam nadzieję, że urzekła was moja historia.