Problem z dzisiejszym społeczeństwem - uważając siebie za mądrzejszych, pokazują sobie wzajemnie debilizmy, mówiąc "Zobacz jakie to głupie! Haha co za idioci to muszą oglądać!" - i sami oglądają. Prawdziwie mądrzejszy nawet tego nie włącza.
Także nie wiem czy wiecie, ale sami to nakręcacie. Gratuluję.
(tak tak, teraz będzie że nie, a tak na prawdę "Pamiętniki z wakacji" czy inne "Trudne sprawy" każdy uważa za skraj debilizmu i wyśmiewa, a jednocześnie co druga osoba zna większość odcinków)
Tak to jest, bo masy przesiadujące na internetach takie jak tutaj na przykład (chociaż tutaj można spotkać więcej inteligentnych osób niż na... innych znanych stronach gdzie jest to jedynie znikomy promil, osoby które zbłądziły
) chętnie oglądają głupotę tym samym podnosząc samoocenę i podbudowując siebie - "oh, ale to debile, a ja jestem taki mądrzejszy!". Ale gapi się w to pudło. To dzięki milionom debili, którzy oglądając debilizmy wydaje im się, że nie należą do "głupoty" narodu, debilizm się sprzedaje i łatwiej jest się sprzedać takiemu np. Gracjanowi albo temu, jak on był, o, LUNTKOWI, niż komuś na przykład utalentowanemu, kto robi coś wartościowego.