'ciesz się tym co masz? gówno prawda.' dobrze, a teraz: 'tak, należy doceniać to co się ma, ale nie trwać w tym'. Więc, chłoptasiu, gdzie jest Twoja 'gówno prawda'? Sam sobie zaprzeczyłem, a przy okazji pokazałeś, po 1 - potwierdzenie tego, że każdy z nas zinterpretuje to na swój sposób, a po 2 - ignorancję lub głupotę, niezrozumiawszy mojego opisu . Wyraźnie napisałem, że są to 'czasami chore ambicje'. Więc spokojniej gówniaku i przed napisaniem komentarza analizuj mój opis, jeżeli już zwracasz się do mnie ad persona twierdząc, że urodziłem się i leżę w gównie. Jestem szczęśliwym człowiekiem, a Ty pokazujesz tylko ignorancję umysłową. Sam jestem za tym, by w życiu rozwijać się całe życie, lecz jak wspomniałem - w niektórych przypadkach są to chore ambicje.
Sam sobie zaprzeczyłeś*
Ciesz się tym co masz? Gówno prawda. To pozbawia ludzi motywacji, a właśnie dzięki niej wielu jeżdżących na wózku staje na nogi. Urodziłeś się i leżysz w gównie? Zgodnie z przesłaniem z tego materiału tam właśnie powinieneś pozostać. Tak, należy doceniać to co się ma, ale nie trwać w tym... bo przestaniemy się rozwijać.