Tutaj wideo ich pierwszego występu w nowej odsłonie, San Francisco:
A tutaj kilka zdjęć:
Zapraszam do oceniania i chuja wbijam w muzyczne spory. Pozdrawiam!
Nie ma jak to sadzić jakiegoś słabego hejta na ludzi którzy potrafią rozróżniać gatunki, kiedy sam nie wiesz czego słuchasz skoro dla Ciebie to jest dubstep czasem warto się przyznać do błędu i posłuchać starszych kolegów, ale jak tam uważasz "dubstepowcu"
chuj w dziub mnie ominie bo to co mam zamiar skrytykować muzyką nie jest. Dubstep, ciężko mi to nazwać muzyką, inni pewnie sądzą inaczej, może mają rację i to ja się mylę a dubstep to szczyt muzycznej ewolucji, chuj to wi. Kto to sprawdzi? tak naprawdę to chłopaki muszą się przebierać żeby zostać zauważonym, "grają" chujnie jakiej wiele, jedyne co ich wyróżnia z tłumu wytwórców dubstepu to właśnie ich image. I spoko, mają pomysł, tylko chwalić i się uczyć. Kojarzą mi się z slipknotem który muzycznie oczywiście dla mnie, jest knotem a proszę jak ładnie funkcjonuje na scenie i kasiorkę biję. (garowy jordison daje radę w chuj swoją drogą).Funkcjonują dzięki głupocie swoich odbiorców a że głupoty na świecie jest nadmiar( tak, ja również jestem głupim pajacem lecz nie fanem dubstepu) to pewnie z głodu nie padną.
Ps. osobiście słucham italian vegan regressive disco z domieszką folku.
Za moich czasow bylo takie slowko "muzycy" (osoby tworzace muzyke), ale chyba w takim razie dubstep oficjalnie wycofal sie z tej dziedziny sztuki .
Sądzę że to o wiele ciekawsza zabawa niż stanie w jednym miejscu i nic praktycznie nie robienie.
Tak samo mógłbym skomentować to czego Ty słuchasz. Tobie podoba się to, drugiemu tamto. I na chuj temat drążysz?