Obawiam się że właśnie "wróci" na Ukrainę. Razem z kumplami ZZ-manami.Nikomu śmierci nie życzę. Ale tenśmieć powinien wrócić na Ukrainę i byc wcielonym do armi. Jestem ultra ciekaw czy też by mu będzie tak wesoło
To jest białorusin, z tych biełarusów co to nawet, podobnie jak Baćko, nawet białoruskiego języka nie znają.Coś ci się lekko pomieszało. Gość jest z UA.
1.XI — niech będzie i twoim świętem!A patrząc na twoją historię komentarzy, siedzisz w jednym pokoju albo przynajmniej piętrze z Siriuzem. Zapewne nie jesteś nim osobiście bo masz znacznie bardziej prymitywny styl wysławiania się.Pierdolisz bzdury jak w większości swoich wysrywów gdzie użalasz się nad upaińcami. To ukr.
1.XI — niech będzie i twoim świętem!A patrząc na twoją historię komentarzy, siedzisz w jednym pokoju albo przynajmniej piętrze z Siriuzem. Zapewne nie jesteś nim osobiście bo masz znacznie bardziej prymitywny styl wysławiania się.
Na szczęście rubel traci szybko na wartości i niedługo już nawet w dziale propagandy będą musieli prąd wyłączać.
Obawiam się że właśnie "wróci" na Ukrainę. Razem z kumplami ZZ-manami.
To jest białorusin, z tych biełarusów co to nawet, podobnie jak Baćko, nawet białoruskiego języka nie znają.
A patrząc na twoją historię komentarzy, siedzisz w jednym pokoju albo przynajmniej piętrze z Siriuzem. Zapewne nie jesteś nim osobiście bo masz znacznie bardziej prymitywny styl wysławiania się.
Na szczęście rubel traci szybko na wartości i niedługo już nawet w dziale propagandy będą musieli prąd wyłączać.
Pierdolisz bzdury jak w większości swoich wysrywów gdzie użalasz się nad upaińcami. To ukr.
Zgodnie z prawem wyrzuca się takiego do ostatniego kraju z którego wjechał do strefy Schengen, nie do kraju pochodzenia.Przynajmniej nie jestem na tyle prymitywny, żebym nie potrafił weryfikować tego co piszę. Twój "białorusin" wg wpisów MSWiA już wysiadł na ukrainie z 10letnim zakazem wjazdu do Schengen. Hrywna też nizutko... Że ci się opłaca za te hrywny jeszcze upadlińcom obciągać...
Dzięki za informację ze źródłem (a nie coś nieodróżnialnego od dezinformacji)!Cyt: "Stołeczna policja w rozmowie z Faktem potwierdziła narodowość Crawly’ego , tiktokera, który zasłynął czołganiem się po ziemi w galeriach handlowych. Okazało się, że Vladislaw Oliynichenko jest jednak obywatelem Ukrainy, a nie - jak sam sugerował - Białorusi. "