KMistrzMinetyWielkaWara,
A co o mnie wiesz Ty tępa parówo? Jakoś nie mam problemu z angielskim niemieckim i ruskim. Jakoś nie mam problemu z kasą itd. Siedzę sobie właśnie w robocie i dostanę pod koniec miesiąca 4000 zł za to tylko że popracuję 2 ha resztę posiedzę w necie albo pochodzę sobie po mieście. Rozumiem że jesteś biednym zakompleksionym daunikiem i musisz szukać sobie idoli w postaci tępaków napchanych koksem. I nie pierdol mi tym bardziej o treningach i siłowni bo nie do odpowiedniej osoby napinasz. Siłownia jest fajna, ale w porównaniu do sportów walki to możesz ją sobie dupę wsadzić. Najebał bym temu spaślakowi, czy uwierzycie w to czy nie :*
A to jest właśnie problem ludzi obecnie. Większości imponuje tym że zarobił kasę. Suppper. W takim razie gratulacje, jesteś pustakami jak większość...
KMistrzMinetyWielkaWara,
A co o mnie wiesz Ty tępa parówo? Jakoś nie mam problemu z angielskim niemieckim i ruskim. Jakoś nie mam problemu z kasą itd. Siedzę sobie właśnie w robocie i dostanę pod koniec miesiąca 4000 zł za to tylko że popracuję 2 ha resztę posiedzę w necie albo pochodzę sobie po mieście. Rozumiem że jesteś biednym zakompleksionym daunikiem i musisz szukać sobie idoli w postaci tępaków napchanych koksem. I nie pierdol mi tym bardziej o treningach i siłowni bo nie do odpowiedniej osoby napinasz. Siłownia jest fajna, ale w porównaniu do sportów walki to możesz ją sobie dupę wsadzić. Najebał bym temu spaślakowi, czy uwierzycie w to czy nie :*
A to jest właśnie problem ludzi obecnie. Większości imponuje tym że zarobił kasę. Suppper. W takim razie gratulacje, jesteś pustakami jak większość...
KMistrzMinetyWielkaWara,
Siedzę sobie właśnie w robocie i dostanę pod koniec miesiąca 4000 zł za to tylko że popracuję 2 ha resztę posiedzę w necie albo pochodzę sobie po mieście...
... Siłownia jest fajna, ale w porównaniu do sportów walki to możesz ją sobie dupę wsadzić. Najebał bym temu spaślakowi, czy uwierzycie w to czy nie :*
lol, ludzie nie wierzą że ktoś może 4000 zł zarabiać Hahahha jakie to...smutne Szkoda że macie lipę w życiu, buziaczki :*
Paula, normalnie to pewnie chciała byś mi loda zrobić, ale rozumiem że w tym momencie tak o mnie myślisz. Ja o was myślę podobnie i fakt że "większość zawsze się myli" powoduje że śpię spokojnie. Bhahahaha, tępaczki tak bardzo mnie śmieszą.
KMistrzMinetyWielkaWara,
jesteś biednym zakompleksionym daunikiem,
W takim razie gratulacje, jesteś pustakami jak większość...
Paula, normalnie to pewnie chciała byś mi loda zrobić,
Bhahahaha, tępaczki tak bardzo mnie śmieszą,
Idę pożyć piątek wieczór się zbliża,