Z większością z Was się zgadzam, że te całe miejsca parkingowe dla inwalidów to zwykłe pie*dolenie kota w bambus i tyle. Niestety często trafiają się niedo*eby co muszą zaparkować tyłem i c*uj z tym, że nie ma pojęcia jak to zrobić. Zajmie dwa miejsca byle tylko tyłem zaparkować, takiemu należy się naklejka na boczną szybkę jak nic. Tak samo jak parkowanie przy samym wejściu do sklepu... C*uj z tym, że 5 metrów dalej jest od zaje*ania miejsca i tirem w poprzek się zmieści, ale on/ona musi przy wejściu.
A akcja na tym filmiku c*ujowa jak nasz rząd. Na osiedlu wujka, jak człowiek był niereformowalny w sprawie parkowania (i nie tylko) to postawili mu samochód pomiędzy betonowe słupki i miał jakieś 5cm od przodu i tyłu luzu
@up
Pie*dolisz jak mało który, jak nie mogę chodzić to nie pcham się do samochodu... Dziadek mój ma niesprawną prawą nogę, a właściwie coś ze ścięgnami i od kilku lat już nie jeździ pomimo, że proponowano mu przystawkę do samochodu. Powiedział, że koń bez jednej nogi do woza się nie wpie*dala to i on się pchać nie będzie.