Zostałeś idiotą z własnej woli, czy taki się urodziłeś?
Jak byłem mały to powiesili mnie koło kaloryfera zamiast do inkubatora.
A tak serio to kija z dupy wyciągnij bo humor jest teraz najbardziej potrzebny, masz poczytaj jaka ta koronka straszna ->
I nie zesraj się z tą swoją powagą, pogromca usmiechów dzieci, niszczyciel dobrej zabawy się znalazł.
no to czekam na tych kurwa covidebili, ktorzy zaczna szczekac, ze to jest normalne... bo jesli rzad tak kazal to trzeba sie dostosowac
czekam na pajacow twierdzacych, ze trzeba tak sie zachowywac bo to dla naszego dobra i wogole jeszcze powinni miec maseczki i najlepiej przylbice rownoczesnie... cmon dawajcie
Tak z czystej ciekawości, czemu zakładasz że cały świat kłamie na temat covid? Czemu uważasz że twoje źródła są prawdziwe, a te przedstawiane przez rządy całego świata już nie? Nie sugeruje że nie masz racji, ale też nie mówię że ją masz. Jestem bardzo tego ciekaw.
Jak narazie to tylko ty tu szczekasz.
Tak z czystej ciekawości, czemu zakładasz że cały świat kłamie na temat covid? Czemu uważasz że twoje źródła są prawdziwe, a te przedstawiane przez rządy całego świata już nie? Nie sugeruje że nie masz racji, ale też nie mówię że ją masz. Jestem bardzo tego ciekaw.
Oj cwaniaczku, jak wyjdziesz z szafy to zobaczysz dlaczego daniel1040 i inni władzy nie wierzą . A jak się boisz tego strasznego wirusa to sprawdź sobie gdzie się podziały inne choroby wywołane innymi wirusami, kto zarabia na wpisanie akt zgony coronavirus. I dowiedz się też dlaczego takie pajace jak Mariusz Domarecki , nie są to prawdziwe dane tego aktorzyny, odstawiają takie szopki. Jeszcze się zorientuj jak trudno dostać się teraz do szpitala jak NIE MASZ wirusa celebryty. Miłej zabawy.
Nie żeby coś, ale skoro jego komentarz aż tak Cię zabolał to jesteś drugim "szczekającym" osobnikiem. Przykro mi, takie są fakty.
Chciałeś zabłysnąć? Jeśli nie masz nic sensownego do dodania, to po chuj się odzywasz, chciałeś być mądry, a wyszedł idiota.
Filmik przedstawia naukę tańca tradycyjnego w Czechach, nie pytaj jakiego, bo nie odpowiem, ale jeśli poszukasz, to znajdziesz więcej informacji.
no to czekam na tych kurwa covidebili, ktorzy zaczna szczekac, ze to jest normalne... bo jesli rzad tak kazal to trzeba sie dostosowac
czekam na pajacow twierdzacych, ze trzeba tak sie zachowywac bo to dla naszego dobra i wogole jeszcze powinni miec maseczki i najlepiej przylbice rownoczesnie... cmon dawajcie