Tak wyglądają polacy kiedy ich kobiety spotykają na swojej drodze mulata. Leżą na deskach w porównaniu do czekoladowego przystojniaka.
do Kamil1986DC - myślę, że jesteś czymś sfrustrowany. Masz jakieś przykre doświadczenie, mógłbyś wymienić każdy zawód. Nawet swój. ..
@up
Prosił cie ktoś o dzielenie sie swoimi doświadczeniami?
mające pensje z moich podatków,
te pizdy zamiast wykonywać pracę za ktorą ja placę,
Tak wyglądają polacy kiedy ich kobiety spotykają na swojej drodze mulata. Leżą na deskach w porównaniu do czekoladowego przystojniaka.
Ty te podatki MASZ płacić, czy ci się to podoba czy nie, a wiec te pieniądze nie należą do ciebie, tępaku. Chuj a nie płacisz za czyjakolwiek prace.
Poza tym menelu, przy twojej pensji 2-3 tysiące, twoje podatki tez są menelskie, a wiec japa plebsie.
Aha, no i chyba zdajesz sobie sprawę, ze oprócz budżetówki jest jeszcze sektor prywatny, gdzie nawet lekko ogarnięci ludzie mogą zarabiać krocie?
I lubią cisnąć biedę umysłową taką jak ty na sadisticu
To już któryś twój komentarz poniżający polskie dziewczyny. Założę się, ze jesteś w chuj brzydki, jebiesz potem i polskie laski leją na ciebie z góry Tylko wiesz, ze to raczej dobrze o nich świadczy?
Ty te podatki ..
podatki to kwestia umowna baranie,
owszem , każdy musi placić podatki/ choć debile myślą ze budżetowcy też płacą takowe- a to sranie w banie,
bo jak można opodatkować podatek, wszakże ich pensja jest wpłaconym podatkiem , króry za chwilę jest im wypłacony,
druga sprawa to wysokość podatków, akcyz itd.
to też kewstia umowna bo wartoś podatków ustalają rządy , tak że mogłyby naprzykład wynosić 10 procent, może 20 a obecnie płaci się niemal 40 plus ZUS, dlatego uważam że państwo / nie tylko nasze/ okrada ludzi prowadzących działalnośc,
a okrada na rzecz olbrzymich rzesz nierobów na stworznych z dupy wziętych kuriozalnych stanowiskach , które coraz częściej się widzi/ choć wiem że jest też duża ilość osób, na POTRZEBNYCH stanowiskach, sumiennie pracujących /