Jezu jaka cipa z czarnego... a jego prapradziadek na polu trzciny cukrowej musiał odganiać węże kiedy były zbiory....
Twój prapradziadek mieszkał w lepiance i srał do dziury w ziemi, zresztą w polandii mnóstwo biedaków nadal tak mieszka i sra więc nie mam pojęcia po chuj nawiązywać do czegoś co 200 lat temu
Twój prapradziadek mieszkał w lepiance i srał do dziury w ziemi, zresztą w polandii mnóstwo biedaków nadal tak mieszka i sra więc nie mam pojęcia po chuj nawiązywać do czegoś co 200 lat temu
2000 lat naszej ery ale tylko u nich cywilizacja jest czyms obcym, jak u nas godne zarobki. idz sobie zakrecic smiglem jak kolega z filmu powyzej moze ci ulzy.
aaaaa.. 200 lat temu mielismy "ciekawsze" rzeczy do roboty. wpisz sobie kalendarium historii Polski moze cos zaswita
Pewnie w życiu nie byłeś poza swoją wioską pod bialymstokiem stąd takie pierdolenie. Już mnie to w sumie nie dziwi u niedouczonych rob tfu rodaków.
A co ty tak bronisz czarnego księcia.....lubisz murzyńskie knagi że tak się zbulwersowałeś. Podaj mi choć jednego czarnego który dostał Nobla i nie nie pokojową nagrode Nobla bo tą to nawet Wałęsa dostał....
Jesteś tak prostym człowieczkiem, że nie godzi mi się aby zaszczycić cię rozmową,ale jeszcze raz się do tego zniżę: jeśli chodzi o Nobla to właśnie chociażby Wałęsa,albo Obama(o masz już czarnego) z pokojową nagrodą Nobla pokazuje ile to wyróżnienie jest warte.
Tako rzecze pajac na zmywaku, co ma na sqacie zlew z dwoma kranami - jeden z ciepłą, a drugi z zimną wodą...
Skąd w polaczkach takie przekonanie, że każdy wiedzie taki żywot jak oni?Aha i dobrze, że znacie swoje miejsce albo zmywak w Holandii ,albo 1600zl w polandii
Pewnie w życiu nie byłeś poza swoją wioską pod bialymstokiem stąd takie pierdolenie. Już mnie to w sumie nie dziwi u niedouczonych rob tfu rodaków.