@UP, UP UP
Ja pierdole, wy kurwa udajecie że nie wiecie jaką wagę ma standardowy worek z cementem?
Hmmm.... a to na pewno jest cement?
w dzisiejszych czasach kiedy Polska jest w Unii jest to 25kg na materiały sypkie(unijne normy o których pewnie chuja wiesz tłuku)
dobra- nie wiem czy trolujesz czy nie ale robisz z siebie ciula tak czy siak.zapytaj ojca albo dziadka po ile były pakowane materiały budowlane w latach 80,do dziś mam w szopce worki 50 kilo ze starym cementem i wapnem więc nie pierdol mi tu o standardach.poza tym masz na imie patryk wiec pewnie spłodziła cie jakaś pizda co roboty fizycznej na oczy nie widziała.
nieważne co 50 kg to 50kg może być nawet cukier puder.
Chyba taki worek 50kg spadł ci na głowe w młodości albo Cie trzyma po wczoraj, bo watpię żeby ktokolwiek był w stanie pierdolić takie farmazony na trzeźwo i z zamysłem. Czy ten film Tobie wygląda na lata 80'? Przecież od razu widać że to worki standardowe 25kilowe. Myślisz durniu że ten karzeł udźwignął by z takim luzem 2x 50kg? Chyba sie za dużo bajek naogladałeś albo opowieści starego po bimbrze z tej Twojej szopki.
Aaaa, i jeszcze jedno. Skoro po imieniu jesteś w stanie określić kto co widział i kto co robił to polecam udać się do psychologa, bo prawdopodobnie te pierdolenie głupot ma inne podłoże niż stan nietrzeźwości.
Chyba taki worek 50kg spadł ci na głowe w młodości albo Cie trzyma po wczoraj, bo watpię żeby ktokolwiek był w stanie pierdolić takie farmazony na trzeźwo i z zamysłem. Czy ten film Tobie wygląda na lata 80'? Przecież od razu widać że to worki standardowe 25kilowe. Myślisz durniu że ten karzeł udźwignął by z takim luzem 2x 50kg? Chyba sie za dużo bajek naogladałeś albo opowieści starego po bimbrze z tej Twojej szopki.
Aaaa, i jeszcze jedno. Skoro po imieniu jesteś w stanie określić kto co widział i kto co robił to polecam udać się do psychologa, bo prawdopodobnie te pierdolenie głupot ma inne podłoże niż stan nietrzeźwości.