znowu wróciłem na sadolano i co że dziadki pamiętają ? powiem ci jeszcze, że nie dość że pamiętają to wręcz tęsknią , jedź teraz do niemiec i zobacz co się tam dzieje, jak te ich piękne czyste równiutkie chodniczki są zasrywane przez małpiszony z pustyni a wszystkie lokalne biznesy wraz z całym handlem używanymi autami przejęte przez turasów ....... nie dziwię się że dziadki tęsknią
Gdyby mój śp. dziadek żył i to zobaczył, to jestem pewien żeby pojechał do tych stetryczałych niemiaszków żeby wytrzeć nimi podłogę.
Teraz 70 lat po, w wieku lat 90+, te skurwysyny zaczynają czuć się bezkarne.
Pamiętam jak w latach 90 kiedy byłem małym gówniakiem, dziadek zobaczył skina we fleku z naszywką z SS.
Podszedł do tępego łysego chuja, przypierdolił mu w ryj (dziadek 80 lat) i splunął na kurtkę.
Minę debila pamiętam do dzisiaj.
no i co że dziadki pamiętają ? powiem ci jeszcze, że nie dość że pamiętają to wręcz tęsknią , jedź teraz do niemiec i zobacz co się tam dzieje, jak te ich piękne czyste równiutkie chodniczki są zasrywane przez małpiszony z pustyni a wszystkie lokalne biznesy wraz z całym handlem używanymi autami przejęte przez turasów ....... nie dziwię się że dziadki tęsknią