chyba coś się popierdoliło autorowi tegoż obrazeczka ..
Primo: nie ma żadnych pedalskich plakatów (są przerobione)
Secundo: nie ma takiegoś czegoś jak "chińska bajka" , ale za to jest pierdolenie niedoinformowanego ojca (nie wnikam jeśli ktoś inny)
Tertio: Tak dla małej informacji otaku obejmuje również graczy komputerowych, obojętnie jakiej maści (od maniaków po niedzielnych graczy), także nie wierze że w nic nie grałeś
I quatro bo musze lecieć po browara bo mi sklep zamkną , Daimos, dragon ball, yataman, tygrysia maska i tp, to są bajki na których się wychowałem, i jest mi z tym zajeb*ście, bo nauczyly mnie podstawowych wartości moralnych .. (bo pierdoliłem zrzędzenia rodziców ) Bakka!
Secundo: nie ma takiegoś czegoś jak "chińska bajka" , ale za to jest pierdolenie niedoinformowanego ojca (nie wnikam jeśli ktoś inny)
Tertio: Tak dla małej informacji otaku obejmuje również graczy komputerowych, obojętnie jakiej maści (od maniaków po niedzielnych graczy), także nie wierze że w nic nie grałeś
I quatro bo musze lecieć po browara bo mi sklep zamkną , Daimos, dragon ball, yataman, tygrysia maska i tp, to są bajki na których się wychowałem, i jest mi z tym zajeb*ście, bo nauczyly mnie podstawowych wartości moralnych .. (bo pierdoliłem zrzędzenia rodziców ) Bakka!
każdy pierdoli, a po szkole nie nadążał nogami przekładać jak na "Smocze Kule" z RTL7 do domu biegał...
nie przyznawanie się do dzieciństwa 'is more fckn' gay than that', pewno tego aids'a to od ojca załapałeś 'if u know what i mean'
Autor posta ma ze sobą chyba jakiś problem. Ból dupy czy nie, rozumiem, że ktoś nie wyobraża sobie jak można jarać się anime i uważa to za gówno, ale stwierdzenie "dokąd ten świat zmierza" pokazuje, że jest to niby jakiś problem. Chuj Cie człowieku obchodzi czym się jarają ludzie, jeśli nie krzywdzi to w żaden sposób innych?