Oglądałem kilka anime, najbardziej podszedł mi Black Lagoon, ale UWAGA - z angielskim dubbingiem i polskimi napisami. W anime chyba najbardziej wkurwiającymi rzeczami jest te jebane piszczenie do mikrofonów japończyków i robienie pseudo dramatu z wylanego mleka.
No i drugie anime, jakby ktoś był ciekawy, to ekranizacja Devil May Cry, od chuja krwi i flaków, podstawa gry wideo, czyli to co sadole lubią najbardziej.
Duzy murzynski chuj w dupe Ci za to, ze nie mzieniles nekamaru na sadistic.pl
Nie ma piwa tylko dlatego.
chyba coś się popierdoliło autorowi tegoż obrazeczka ..
Primo: nie ma żadnych pedalskich plakatów (są przerobione)
Secundo: nie ma takiegoś czegoś jak "chińska bajka" , ale za to jest pierdolenie niedoinformowanego ojca (nie wnikam jeśli ktoś inny)
Tertio: Tak dla małej informacji otaku obejmuje również graczy komputerowych, obojętnie jakiej maści (od maniaków po niedzielnych graczy), także nie wierze że w nic nie grałeś
I quatro bo musze lecieć po browara bo mi sklep zamkną , Daimos, dragon ball, yataman, tygrysia maska i tp, to są bajki na których się wychowałem, i jest mi z tym zajeb*ście, bo nauczyly mnie podstawowych wartości moralnych .. (bo pierdoliłem zrzędzenia rodziców ) Bakka!
God, Elfen Lied to JEST tandeta. Polecam Texhnolyze albo Ergo Proxy, anime nie dla dzieci, ale oczywistym jest, że nie każdy zrozumie. Jeżeli ktoś twierdzi, że to nie ma przesłania, to jest ogranicznym idiotą i imbecylem, i bardzo mu współczuję.
Niektórym mógłby się spodobać też Monster czy Neon Genesis Evangelion (klasyk), ale w Evangelionie przez większość czasu są tylko mechy i mechy, natomiast końcowe przesłanie jest cudne. Baccano też jest niezłe.
Oglądałem kilka anime, najbardziej podszedł mi Black Lagoon, ale UWAGA - z angielskim dubbingiem i polskimi napisami. W anime chyba najbardziej wkurwiającymi rzeczami jest te jebane piszczenie do mikrofonów japończyków i robienie pseudo dramatu z wylanego mleka.
No i drugie anime, jakby ktoś był ciekawy, to ekranizacja Devil May Cry, od chuja krwi i flaków, podstawa gry wideo, czyli to co sadole lubią najbardziej.