Nie lubię Hawkinga jest zbyt pewny siebie w swoich teoriach. Chociaż to cecha dobrego naukowca .
Piwo za Clarke'a.
A co do tematu boga jak Sagan stwierdził nie ma dowodów na jego istnienie więc nie istnieje.
1000 lat temu nie było dowodów na istnienie cząsteczek, które tworzą np. powietrze (skoro nie widać, to dowód, że nie istnieją).
Żaden gość, ani z wiedzą Sagana, a już na pewno nie z twoją (buahaha) nie udowodni, ani nie zaprzeczy istnieniu jakiegokolwiek boga.
@greene
Sugeruję cofnięcie się do podstawówki, bo czytanie ze zrozumieniem leży i kwiczy. Aż mi się, kurwa, nie chce tego komentować.
I właśnie to zrobiłeś..
BTW Była kiedyś rozmowa katolika i ateisty i ten pierwszy powiedział zaje*iste zdanie.
"My nie możemy udowodnić, że Bóg istnieje za to wy nie możecie udowodnić, że NIE istnieje."
Zresztą to indywidualna sprawa każdej osoby więc nie wiem po co te dyskusje....
I właśnie to zrobiłeś..
BTW Była kiedyś rozmowa katolika i ateisty i ten pierwszy powiedział zaje*iste zdanie.
"My nie możemy udowodnić, że Bóg istnieje za to wy nie możecie udowodnić, że NIE istnieje."
Zresztą to indywidualna sprawa każdej osoby więc nie wiem po co te dyskusje....
Żaden gość, ani z wiedzą Sagana, a już na pewno nie z twoją (buahaha) nie udowodni, ani nie zaprzeczy istnieniu jakiegokolwiek boga.
Kłocicie się jest czy nie ma Who cares ! Po śmierci i tak wszyscy się dowiemy Einstain powiedział kiedyś : " Lepiej chodzić do kościoła , bo jak Boga nie ma to nic nie tracimy , a jeżeli jest to zyskujemy bardzo wiele" - takie tam co pamiętam z gimnazjum z religi <zawstydzony>