a ja z innej beczki, nie wiem o chuj tu chodzi z tą obwodnicą, ale odkąd powstała, to tam są ciągle wypadki. To jest jakiś jebany czarny punkt na mapie dróg w Polsce. Wiecznie wypadki i wiecznie korki, szybciej się dojedzie Trójmiastem niż tą pojebaną obwodnicą.
Prędzej ty jaja na brodzie miałeś niż ja piłem cokolwiek z czajnika w hotelowym pokoju, parówo yebana, cebulaku🖕🖕🖕😆
Dobrze dojebane auto tzn mocno przeładowane.
Nieee, przez to opona na skrętnej nie strzeli - skrętna w slangu parkingowo-cymbałowym - to oś przednia, czy druga, trzecia oś skrętna?
Taki cymbał jak ty wie jaka jest różnica, zwłaszcza po wystrzale.
Kolejny łącznik między siedzeniem kierowcy a kierownicą po studiach barowych i dwóch fakultetach parkingowych przerywanych szczaniem na koło.
Ps ptasi móżdżku:
"Mężczyzna został przebadany na zawartość środków odurzających w organizmie. Wstępne badanie narkotestem wykazało, że znajduje się pod wpływem narkotyków. Ponadto w jego pojeździe policjanci znaleźli i zabezpieczyli środki odurzające - poinformował mł. asp. Piotr Pawłowski z Komendy Wojewódzkiej Policji."
Usprawiedliwiasz bo sam tak robisz i przygotowujesz grunt pod swój występ ?
A przećpany kierowca odpowiada za ogół? Nie, zjebie nie wypuchnie od przeładowania ale kiedy jest przeładowane jest często gęsto nie do utrzymania.
Szmato co to wstawiłas trochę szacunku do kierowców butloszczoch to cię stara na obiad woła ty kurwo.