@Gustav - prawko masz? Nie masz. Co to niby jest co wkliłeś ta żółta tablica? I co ona nakazuje, zobowiązuje lub cokolwiek innego - że jej postawienie czy niema dla Ciebie znaczenie?
Wali mnie jazda na suwak - bo nic ona nie wnosi do płynności przejazdu przez zwężenie. Jeżeli przez zwężenie przejedzie np. 1500 samochodów na godzinę to choćby się zesrarli z waszymi suwakami - więcej nie przejedzie?
A Wasz pedalski suwaczek wymuszając co chwilę zatrzymanie lub przyhamowanie kolumny na prawej by jaśnie pana hrabiego wpuścić tylko spowalnia cała operację.
A suwak z obrazka - jeżeli na prawym pasie mają samochody byc tak rozłożone, że pomiędzy czarnymi jest taka szpara by wjechał biały z lewego - to po chuj to rozciągac na dwa pasy - to niech zaraz te białem sa na prawym efekt ten sam.
większość ludzi udzielających się tutaj nie wie nawet, że zaraz za zwężką jest znak ustąp pierwszeństwa i ja się znowu powtórzę co do tematu poprzedniego związanego ze skodą, że ludzie jadący prawym pasem muszą wpuszczać tych z lewego pasa, którzy chcą zaoszczędzić czasu a w prawdzie robią większy rozpierdol przez to, że prawy pas nie porusza się praktycznie wcale bo trzeba stać i czekać aż Cię wpuszczą na to całe "rondo" i robi się potem tam totalna jazda...O to mi właśnie chodzi, na chuj taka idea skoro przepust robi X i Y i więcej się nie da. To po chuj się pchać tym (w tym przypadku) lewym i jeszcze utrudniać.