No to skoro nie mam żadnych argumentów w swoim ciemnym łbie to zacząłbym od tego, że jak chcesz się do mnie dopierdalać to wróć do podstawówki na lekcje czytania bo ja mam inny nick niż "poligon6". Do tego proponuję jeszcze abyś nad pisaniem też z panią popracował bo za chuja nie wiem co to "wkładanie rąk pod majtki swoim partnerą/ką".
Co to kurwa partnerą i partnerką? Odmieniać nie uczyli w twojej tolerancyjnej szkole?
Kto, co? Partner/partnerka. Komu, czemu? PartnerOM/PartnerkOM. Zosia może być czyjąś partnerką... znaczy nie twoją tylko tak ogólnie.
" a co powiesz na promowanie faszyzmu przez jednostki na różnych legalnych marszach? "
Zapytam ciebie o definicję faszyzmu bo to wasz ulubiony tekst. Wszystkie te wasze środowiska ciągle pierdolą o faszyzmie ale żaden nie potrafi zdefiniować co to faszyzm. "facet i baba to normalna rodzina" -O kurwa faszyści jebani! "małżeństwo to związek kobiety i mężczyzny" -O chuj kurwa pizda cycki dupa jebani faszyści. "ale tak zapisano w konstytucji" -Kurwa ty jebany nazisto!
I żebyś miał jasność sytuacji - tych skrajnie prawicowych debili w kominiarach robiących te zadymy w imię "buk honór ójczysna" to bym kurwa też odizolował w pizdu. Każda skrajność to jebany rak społeczeństwa który powinno się wyciąć póki nie jest za późno.
"walenie konia w miejscach publicznych: było tu dużo takich filmików. W polsce też to sie zdarza. W wwa w 171 jakiś tydzien temu dziadek walił gapiąc sie na dziewczyne "
1% społeczeństwa w Polsce stanowią homo. Jeśli nawet byś trafił na 98 przypadków gdzie "dziadek" wali konia publicznie a tylko na 1 przypadek gdzie robi to homoś to mam dla ciebie złe statystycznie wieści kolego.
____
sadistic.pl/pijane-janusze-wbijaja-na-prawilna-ustawke-vt479637,15.htm5272078
artuooo1 napisał/a:
Fajny ten czerwony brunecik. Od 00:18 ujęcie na jego pośladki, a od 2:04 wypina sie. Ale bym go pakował *.* Kamerzysta mógł iść na drugą strone :/
sadistic.pl/mlody-inzynier-na-budowie-vt475767.htm5228083
artuooo1 napisał/a:
Inżyneiry maja białe kaski.
Btw, ma fajny tyłek, ruchałbym go *,*
artuooo1 napisał/a:
Jakoś jestem gejem i nie interesują mnie te parady, wiec jestes kryptogejem
Tylko to tutaj zostawię.