Ale ty jesteś pojebany! Po pierwsze to kobiety szukają u mężczyzn BEZPIECZEŃSTWA pod wieloma pojęciami tego słowa, w tym też fizycznego, które dla kobiety ma oznaczać, że idąc np. ulicą taki maczo nie da jej obrażać, pobić, okraść bądź skrzywdzić w jakikolwiek sposób. ŻADNEJ kobiety nie jara jak ją facet napierdala ile wlezie, "bo zupa za słona".
Puknij się w pustą makówkę i nie wypowiadaj więcej na temat kobiet, bo gówno o nich wiesz, jak widać :/
131 ludzi uznało mój punkt widzenia za słuszny dając mi wirtualne piwo, więc coś chyba musi w tym być...
Widzę kobiety na sadolu dosłownie PIERDOLĄ kuriozalne głupoty, wygląda to mniej więcej tak, pierw szukacie takich kretynów, którzy są macho i już wam Niagara leci z miejsc intymnych, jeśli na nieszczęście utrzymacie związek z takimi delikwentami to w późniejszej przyszłości płaczecie bo wciąż spotykają się ze swymi kumplami, którzy maja podobnie nasrane w głowie albo gorzej sprowadzają patologie do domu, a gdyby były z NORMALNYM facetem (albo jak to nazywają pizdy) to mogłyby sobie ułożyć normalne życie, jak się jest z dziewoją to facet stara się spotykać z normalnymi ludźmi w normalnym i bezpiecznym środowisku by spędzić miło czas i wspólnie się bawić, nie widzę sensu by za każdym razem szlajać się z drugą połówka po dzielniach gdzie każdy idiota jest najebany i ma ochotę ci spuścić wpiernicz. A dla kretynek które wolą tępych maczo od normalnego faceta życzę przysłowiową "Róże" tam gdzie plecy tracą swą szlachetna nazwę
@up
Co ja biedny pocznę czytając tak straszliwego posta ?
Ahh tak, mam wyjebane, albowiem kobiety inaczej postrzegają co się wokół nich dzieje.
żadna nowość. czyżbyś był typowym facecikiem, który nie chce się przyznać, że nic nie skumał, dlatego napisał "mam wyjebane"? pozdrawiam i dalej bądź "normalnym facetem"