Skutery się nie liczą hehe ogólnie zgadzam się z lololololl.
Jeżeli uważasz że ten samochód nie jest kultowy to nie znasz się na motoryzacji. W każdym teście chwalili każdą generację... Niemiec to niemiec. Wygrał tyle wyścigów że zasługuje na miano kultowego samochodu.
Znowu pudło.
Nikt tutaj nie pudłuje poza Tobą..
Sypać się może też nowy samochód jeżeli nie jest zadbany, i mówimy tutaj o samochodzie na który nigdy nie będzie Cię stać więc nie cwaniakuj już bo na każdym kroku wychodzi Twoje wieśniactwo.
Tutaj masz przykład, tylko się nie spuść w gacie oglądając te "stare wyklepane" samochody na które nigdy nie będzie Cię stać.
Tak jak przedmówca kończę temat bo z wieśniakami niema co się rozpisywać.
pokaż mi M3 za 3 tysiące wieśniaku.
teraz mieszasz wątki - w tytule jest e34, w opisie m5, a Ty mówisz o m3 - ja mówię o tych 'kultowych' i klepanych - powiedzmy z serii "e", które tak bardzo zachwalacie.
Nie jestem wieśniakiem - mieszkam w mieście.
Okaż trochę kultury
kurwa jak mam okazać kulturę jak się wpierdalasz w rozmowę na temat której nie masz pojęcia wieśniaku. M3 należy do serii E36. M5 jest jeszcze droższe od M3 więc przestań pierdolić.
http://allegro.pl/bmw-e36-316i-gaz-m-pakiet-full-wypas-klima-1998r-i2268516025.html
allegro.pl/bmw-318i-e36-1992r-po-remoncie-pilnie-sprzedam-i2270258216.html
allegro.pl/bmw-e36-316-kompakt-97r-z-niemiec-tanio-i2289344102.html
allegro.pl/sprzedam-bmw-316-e36-i2284745601.html
No w końcu dowód na to żeś więsniak.
Żaden z nich nie jest M to są zwykłe 3-ki ale jak kurwa nie umiesz rozróżnić Mki od 3-ki i wpierdalasz się w rozmowę to potem jadą Tobie od wieśniaka.
pokaż mi testy z serii E
co to seria E?
Był tu już jeden, który miał do 19 lat i nienawidził niemieckich samochodów dlatego, że były niemieckie a niemcy tyle krzywdy polakom zrobili podczas wojny. Uwielbiał za to japonię, którą stawiał ponad wszystko...
Proponuję, żebyście najpierw obrali kryterium "kultowego"...