Idź się pochwal mamie albo kolegom z marginesu społecznego.
@up no sorry ale jak wiesz jaka policja jest to trzeba uważać i im nie podpadać tym bardziej gdy jest się pod wpływem alkoholu. Wystarczy mieć umiar i nie wpadnie się w gówno - proste.
Każdy pobyt na komisariacie tak wygląda, oczywiście jeśli jesteś o coś podejrzany i masz promile w wydychanym powietrzu ... Biją cię pałami od tak. Jeśli jeszcze się uniesiesz honorem masz prze**bane tym bardziej. Nie jestem jakimś typem z pokolenia JP czy coś. Kto to przeżył, ten wie. Polska policja jak zobaczy, że jesteś pod wpływem alkoholu i im podpadłeś, np przypyskowałeś przy wypisowaniu mandatu jest po tobie. Komenda, 24h i obicie przez trzech policjantów z pałami (oczywiście tak żeby śladów nie było).
Pozdrawiam kumatych.
Zatrzymali mnie kiedyś za domniemane "zniszczenie drzwi automatycznych". Byłem wcięty lekko (coś koło 1,3). Zawieźli mnie więc na izbę. Z rana przesłuchanie: po mojej uwadze, że wymuszanie zeznań jest zagrożone karą, zaprzestali mi narzucać swoją wersje wydarzeń. Nawet się nie zamachnęli na mnie.
Być może związane było to z faktem, że zarzucany mi czyn nie był szczególnie poważny (choć mogli nas jeszcze oskarżyć o naruszenie nietykalności cielesnej: sprzedawca stacji rzucił się na mnie i moich znajomych z pałą, po czym jeden z nas wyrwał mu tę pałę). Mimo wszystko muszę zaprzeczyć twej tezie.
Za dużo teorii spiskowych, by w nie wszystkie wierzyć. Dowody na koniec świata 21 grudnia 2012, są tak samo przekonujące jak te tu wyłożone: niby logiczne i w ogóle... A jednak kurewsko niewyraźne: prawdę mówiąc, można je w zupełnie inny sposób zinterpretować. Bo prawdą nazywamy taki zbiór zdań, w którym każde zdanie, pomimo wielu prób ich obalenia, niepodważalnie okazuje się być niesprzeczne.
Skąd pewność wasza, że TEN filmik to nie jest manipulacja? Czekam na sensowną odpowiedź.