GOOD NIGHT LEFT SIDE!
Lewicy zawdzięczasz między innymi:
- wolne weekendy
- limitowany czas pracy
- zakaz zatrudniania dzieci
- publiczną oświatę (kulejąca - ale jest)
- publiczną służbę zdrowia (jak wyżej).
Nie podoba się - nie korzystaj.
Nie dostaje tego od lewicy za darmo, bo najpierw ci dobroczyńcy muszą mu sporo kasy zabrać, a on nie ma tu nic do gadania.
Gdyby mnie było stać to bym nie korzystał.
Lewica i prawica (jeśli ten podział jeszcze nie stracił sensu) to dla mnie dwie strony tego samego medalu.
jedynym prawdziwym problemem są ekstremiści i populiści, którzy wygłaszają przestarzałe, tandetne hasła, atrakcyjne dla niedouków, frajerów i prostaków.
~Prometeus_Coprophagus lewak jak ty moze albo w to wierzyc co mowi albo byc zlodziejem i miec profity z tego ze jest lewakiem i zyje w panstwie socjalistycznym do jakiej grupy sie zaliczasz? jesli ta pierwsza to moze cie jeszcze sie wyleczy ale jak ta druga to niestety zlodziej bedzie zawsze zlodziejem
Prawica, może i skrajna to dla mnie Patryjotyzm (podkreśla się jako błąd- nie wiedziałem, że nawet w głupiej przeglądarce jest to tępione tak jak napisanie "Polak" małą literą nie jest błędem, ale "niemiec" już tak).
Nie wiem czy to wina lewicy, ale oni z komuchami i innymi hipokrytami również z prawicy zrobili z Polski to co jest teraz.
Bo z roku na rok jest coraz drożej. Wszystko drożeje, a rząd wysprzedaje majątek narodowy za granice.
Mamy ogromny dług publiczny, a jak się zgłosi ktoś po ten dług abyśmy go spłacili to zostaniemy niewolnikami.
skraj bankructwa, to korzystnym jest, aby zajął się tym ktoś, kto na prowadzeniu firmy się zna